PBJ -> OH, TO POLIVANJE (13.9.2005 11:28:01)
|
Danes je moj fantek dopolnil 2 meseca.Se dojiva. Že skoraj od začetka po vsakem obroku nekaj mleka polije nazaj.
Včeraj in danes pa je je to polivanje zelo obilno, tako da ne vem več ali poliva ali bruha. Tudi če kupček podreva po petih minutah, skupaj s kupčkom tudi polije, tako da sva mokra oba. Sedaj me že skrbi, če mu sploh kaj ostane v želodčku, ker imava tetra plenico, ki jo imeva za zaščito, skoraj celo mokro.
Ali je to polivanje mogoče obilnejše zaradi kakšne hrane, ki sem jo jaz pojedla ali kaj? Zadnje dni sem namreč pojedla več malo več nektarin, ki jih obožujem, sedaj pa bom nehala, da vidim, če je mogoče tu vzrok.
Se mi zdi, da pa manj poliva, če ga ne dvignem, ampak ga obrnem na trebušček in ga rahlo masiram po hrbtu.
Ali mi zna katera kaj svetovati??
Včeraj smo bili tudi v posvetovalnici in je zrasel za 5cm in se zredil za 1,5kg. Bili smo bili pohvaljeni, da lepo napreduje.Imamo pa napotnico za urologa, ker ima na obeh modih vodno kilo, ki še ni izginila.Upam, da ne bo rabil na op. Zdravnica je rekla, da ponavadi do 6.m izgine,ampak naj gremo za vsak slučaj še po mnenje h urologu.Ali ima katera kakšno izkušnjo s tem.
Zdravnici sem povedala, da poliva, pa je rekla, da naj vsakih pet minut podremo kupček. Smo poskusili, pa ni nič bolje
Upam,da je to prehodno in bo minilo.
Vsakega nasveta bom vesela.
Lep dan in naj vam sije sonček.
|
|
|
|