Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: recepti brez mleka oz mlečnih izdelkov 27.5.2013 23:45:30
|
|
|
|
BellaB
|
za pecivo? jaz imam enga dobrega za piskote... ni mleka notr...
|
|
|
|
RE: recepti brez mleka oz mlečnih izdelkov 28.5.2013 8:54:55
|
|
|
|
Frodo Bisagin
|
IZVIRNO SPOROČILO: BellaB za pecivo? jaz imam enga dobrega za piskote... ni mleka notr... Ne se samo hvaliti! Napisi ga
|
|
RE: recepti brez mleka oz mlečnih izdelkov 28.5.2013 14:38:26
|
|
|
|
Paštetka
|
Mleko nadomestiš z riževim mlekom, smetano z ovseno smetano (verjami, da sploh ne boste ugotovili, da je ovsena. Sploh pri juhah, omakah). Maslo, olje: kokosovo. Imaš tako z ali brez okusa. Imaš tudi rastlinsko margarino, ki je brez mleka.
|
|
|
|
RE: recepti brez mleka oz mlečnih izdelkov 28.5.2013 20:45:42
|
|
|
|
bskrle
|
NAdomesti z vodo pri pecivu in kruhu. Zakaj bi komplicirali?
|
|
RE: recepti brez mleka oz mlečnih izdelkov 29.5.2013 11:46:50
|
|
|
|
J.L.
|
zakaj pa olje nadomestit z kokosovim? saj pa nima not ničesar mlečnega ali? ja bolj se mi gre za omake ker obožujemo razne smetanske omake. bomo nadomestili v ovseno. kako je pa pri raznih kruhih, kjer ni mleka je pa možnost sledov, zaradi proizvodnje v istem obratu? kateri kruh oz žemlja je brez česarkoli mlečnega?
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?