Tippi -> RE: Sosedove mačke (27.5.2013 9:03:29)
|
Nimaš kaj razmišljat. Spakiraj mamico in mladičke in direkt v zavetišče, kjer poveš tudi za nastsalo situacijo. nekaj se bo že premaknilo. boš videla. najslabše je bit tiho in se zgražat nad lastnikom mačk (to namreč problema ne bo rešilo, da bi zdaj tukaj diskutirali kako lahko to stori. žal maš tudi take bolnike, in slej ko prej, bodo tudi oni dobili svojo kazen!!). Torej spakiraj in pojdi. Jaz sem dva meseca nazaj, polovila dve potepuški mački, od tega ena skotila naslednji dan, ko sem jo pripeljala, drugo ulovila, ko je že skotila, tako da sem potem iskala že skotene mladiče. zdaj so vse, razen mladičev (ki pa bodo kasneje ko malo odrastejo), sterilizirane. Kapo dol zavetišču!! S tem nisem imela nobenih stroškov, razen to, da sem morala založit akontacijo za živolovko muck, ki pa so mi jo potem vrnili. Pa jasno, čas in potrpljenje. Ampak mi ni žal. Rešila sem par divjih mačk, ki bi se nenadzorovano množile naprej. Tako pa bo kdo od mladičev mogoče še našel topel dom. Tudi v tvojem primeru. Ne čakaj, ampak ukrepaj. zavetišča po sloveniji so res prijazna in z dušo in telesom pomagajo pri reševanju vseh problemov. Srečno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|