Hope2
|
2x imela alno, 1x nolte vse višji rang. Z vsemi 3 nadvse zadovoljna, vodila, kvaliteta, vse brez pripomb. 1x ikea (najemniška hiša), katastrofa kvaliteta, vse mi je nekaj razpadalo, sijaj omarice zdaleč ne presegajo sijaj omaric iz višjega ranga kuhinj. Zdaj imam eno no name kuhinjo- po meri narejeno. Kar se tiče sijaja je v rangu ikeje, kar se tiče kvalitete se tudi ne more primerjat z prvimi 3 kuhinjami. Pogrešam svojo nolte in alno kuhinjo Na morju imamo alno-nižji rang in še razstavni eksponat- ogromna razlika v kvaliteti, ampak sem vseeno zadovoljna- nič se ne kvari, ne razpada V nasprotju od tippi, obožujem ''''moderni interieri'''' edino v teh se počutim odlično. Kuhinja mi živi, ker nam kuhinja predstavlja nekaj več kot samo prostor za kuhanje ali celo zaprt prostor. KUhamo itak vsak dan... povezava z ostalimi prostori je pa samo pika na i, da je kuhinja tudi družabni prostor- torej še kako živi. Les in vsa ostala kičasta sredstva, lovilci prahu obešeni na stenah, zavesce, poličke.... to zame ne pomeni ''''živeti'''', vse to ubija mojo dušo , mam skot občutek da je umazano, razmetano... pa zdaleč nisem frik na čistočo, ampak sem nora na čiste linije in minimalizem. Kuhinja je pa zame vedno svetinja in moja ljubica- torej zares živi Aja pa še to, v kuhinjah višjega cenovnega razreda res nisva nikoli imela težav z izbiro določenih mer omaric, višine omaric, višine cokla, izbire materialov.... kar sva si zmislila, to sva dobila, medtem ko sva hotela izbrati ikejino kuhinjo ni bilo določenih mer, v glavnem nič nismo mogli skombinirati in zato sva zdaj dala po meri. Višji razred je pa tu pri nas tako precenjen, da ni šans za kako alno kuhinjo .
< Sporočilo je popravil Hope2 -- 26.5.2013 11:36:36 >
|