ronja
|
Če Želiš predvsem živeti v miru, potem je cena za to najemnina sobice, manj udobja in nobene romantike in seksa. No, ja, seks pa res ni tako težko dobit, saj ni samo eden, ki bi bil tega sposoben;). Ana, pravljice o dveh polovičkah jabolk, ki jih je bog razmetal in se morajo najt, ne obstajajo. V resnici bi lahko živeli z večimi različnimi ljudmi in se čisto dobro razumeli in uživali pri seksu in vse... Pač si enega zberemo, ki ga spoznamo pravi čas, ko smo pripravljeni na resnejšo zvezo (ali pa še nismo, pa je pač luštno in romanca preide v resno zvezo) in se mamo potem fino. NI pa samo en pravi in edini, to so pravljice! Z vsakim od fantov sem imela veliko skupnega in tudi z vsakim bi lahko živela verjetno čisto ok. NIsmo meli diametralno nasprotnih osnovnih življenjskih predpostavk. Pa vseeno z njima nisem več in mi ni nič žal. Je bilo luštno, zdaj je pa sploh:). Lahko imaš tri može Lulu, probaj to na rr napisat, pod anonimno, an spolnost... Me prav zanima, kolikim bo to vseeno, koliko te bo pa razcufalo . Samo hec, ana, v resnici nima koga kaj brigat, se strinjam:). če si življenja brez njega ne predstavljaš, je njegov neobstoj zate resen problem. kaj boš pa potem, ko ga ne bo? No, roko na srce, za vse, ki imamo rade svoje partnerje, bi bil njihov neobstoj resen problem. Itak, da si nobena res ne predstavlja, da ga ne bi bilo! Vendar to ni čisto isto kot to, da nisi skup. Sama si ne morem oz. nočem predstavljat, da bi se lubiju kaj zgodilo, to bi bilo res grozno in vsekakor resen problem. Če bi me mel pa dost, si pa nekak lahko predstavljam (in verjetno še marsikdo tukaj ) in se mi to ne zdi taka tragedija, da bi si življenje jemala. Bi se zmenila, da bi bilo za otroke najboljše, to si nekak lahko predstavljam... Ana, dom imaš lahko tudi v najetem stanovanjcu. Nima veze, na koga je nekaj napisano in kako se ti pišeš. Gre za počutje. Smo različni in mogoče bi tebi tisti list in obred dal to potrdilo, lahko pa da bi se čez čas enako počutila... Boljše bit sam kot v slabi družbi, pravijo. Pa tudi ni rečeno, da boš sama ostala. Poznam še pa još primerov, ki so se poznali krepko po 40em, 50 ali celo 70 letu. Ni treba vsega požret zato, ker ti je na enem področju ok. NIč ni narobe, da bi tam ostala, če bi se lahko ti spremenila, da te taščino vedenje ne bi več morilo (nakateri ljudje so bolj flegma, se ne sekirajo in takih potem tudi taki ne napadajo toliko, ker nima smisla) ali če bi jo bila sposobna sama zaustavit - vendar v tem trenutku je to precej težko, ker moraš bit za oboje zelo močna in sigurna vase... Vijoličarka, dobro si to napisala!