dskubin
|
Novi fosili - Za dobra stara vremena, Košulja plava, Milena, Šuti moj dječače plavi, Reci mi tiho tiho Bele vrane - Mini maxi, Na vrhu nebotičnika, Brez besed Pepel in kri - Dan ljubezni Faraoni - Mi ljudje smo kot morje, Ne bom pozabil na stare čase Dekameroni - Sava šumi Neca Falk - Vsi ljudje hitijo, Kako sva si različna, Dravski most Meri Cetinić - U prolazu, More Mišo Kovač - Proplakat če zora Bajaga - Zažmuri, Moji drugovi Oliver - Tko sam ja da ti sudim, Cesarica, Skalinada, Oprosti mi pape, Kad mi dođeš ti, Galeb i ja, Nadalina, Piva klapa ispo volta Balašević - D mol, Slovenska, Neki novi klinci, Svirajte mi jesen stiže dunjo moja Prljavo kazalište - Ako trazis nekoga, Ne zovi mama doktora, Kiše jesenje, Mojoj majci, Tu noč kad si se udavala Parni valjak - Ljubavna, Dođi, Sve još miriše na nju, Godine prolaze, Kad me dotakne; moja je pjesma lagana, Prokleta nedjelja, Jesen u meni Indexi - Bacila je sve niz rijeku, Ti si mi bila naj, naj Divlje jagode - Jedina moja, Zvijezda sjevera, Krivo je more, Motori Kićo Slabinac - Zbog jedne divne crne ženeš More - Gdje god da pođe Bijelo dugme - Ima neka tajna veza, Djurdjevdan (Lipe cvatu), Napile se ulice Plavi orkestar . Bolje biti pijan, nego star, Kaja, Ako su to samo bile laži, Mišo Kovač - Proplakat će zora Boris Novković- Tamara Dalibor Brun - Još i danas teku suze jedne žene Željko Bebek - Oprosti mi sto te volim Tutti Frutti - Stvari lagane Zdravko Colic - Ej draga draga, Ti si mi u krvi Crvena jabuka - Ima nesto od srca do srca Srebrna Krila - Zakuni se ljubavi, Nek živi ljubav Vlado Kalember - Vino na usnama Magazin - Put putujem, Ti si želja mog života