pižama iz frotirja (Polna verzija)

Forum >> [Otrok] >> Otroci

Sporočilo

nusi -> pižama iz frotirja (23.5.2013 10:25:21)

Živjo.
Kje se jo da kupiti? Sicer sem jo enkrat našla, ampak je bilo v njej 5% elastana in to je dovolj, da moj tamal takoj zašvica v njej [sm=hudicek1.gif]. Kje lahko torej dobim čisto navaden frotir? Jaz vem, da sem jo imela, sedaj jih pa sploh ne najdem več.

tehnofil -> RE: pižama iz frotirja (24.5.2013 15:18:33)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi
... je dovolj, da moj tamal takoj zašvica v njej

V frutirju bo vedno zašvical. Izberi navadno bombažno pižamo.

enea -> RE: pižama iz frotirja (24.5.2013 15:44:09)

mi smo jo pred leti kupili v mercatorju, kao linija lumpi, samo se pa točno ne spomnem ali je bil 100% frotir ali je bilo še kaj vmes

nusi -> RE: pižama iz frotirja (24.5.2013 21:50:15)

IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

sej frotir je navaden 100% bombaž, če mu kaj ne dodajo, ti si verjetno mislil pliš?

ok, hvala za info enea, sicer je v mercatorju nisem videla, ampak nisem niti pozorno gledala.

BellaB -> RE: pižama iz frotirja (24.5.2013 21:55:09)

A se jih sploh se da dobit? Izdelovala jih je Beti Metlika, ampak odkr je ni vec, dobis samo se satenast in bombazen kitajski crap. Frotiraste pizame so ble najboljs!

tehnofil -> RE: pižama iz frotirja (30.5.2013 9:37:23)

IZVIRNO SPOROČILO: nusi
IZVIRNO SPOROČILO: tehnofil

sej frotir je navaden 100% bombaž,

Otroci hitro zašvicajo ker telo še nima dobro vspostavljene termoregulacije (zato jim je hitro vroče in jih hitro zebe).

5% elastana ne vpliva na švicanje ampak "debelina" tkanine. frotir je debela in topla tkanina cca 2mm in več, navaden bombaž je pa 1mm in manj.

Anonimen -> RE: pižama iz frotirja (30.5.2013 9:47:27)

Lani so jih imeli v Lidlu, ampak na jesen ... zdaj čez poletje je mojima dvema frotir prevroč.

Stran: [1]