Vijoličarka -> RE: prenova kuhinje-"lažna" :) (17.5.2013 20:06:08)
|
S kakšnega materiala pa imaš fronte? Tudi če so iz ultrapasa, se jih menda da prebarvati. Sama tega še nisem počela, zato nimam izkušenj iz prve roke. So pa tukaj navodila: osvežitev kuhinje Če bi sama hotela osvežiti kuhinjo, bi jo raje barvala. Nalepke so bolj tako-tako, se lahko začnejo vihati in tudi čistiti jih je težje. Poleg tega je z barvo lepši končni efekt. Kar se tiče ''nalepk'' se da v raznih Merkurjih in podobno kupiti tista plastificirana tapeta z različnimi vzorci. Sama sem z njo prelepila dno predalov. Se da tudi lepo čistiti. Ampak notranja stran predalov ni rano izpostavljena očem in če ni ravno lepo odrezano, se ne vidi (itak mi je dragi potem še obkrožil s silikonom). Teško pa si prestavljam, da bi s tem lepila vrata, pa še obrobe in imam tudi občutek, če bi se močilo (in v kuhinji kaj pokaplja), bi se znalo začeti vihati na robovih. Če so same fronte lepe, samo dolgočasne, se da marsikaj narediti tudi z novimi ročaji. Znanka je imela belo kuhinjo z belimi plastičnimi ročaji. Potem je samo zamenjala ročaje - dala je lesene in kuhinja res deluje čisto druga. Ker sem amaterski firbec, me zanima, če se bo dalo videti kašno fotko ''prej'' in ''potem''. Domnevam, da bo imela mateyka, ki je profesionalka, še kakšne hude ideje. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]
|
|
|
|