m_o_i -> RE: Podaljšanje dopusta za nego in varstvo otroka (19.5.2013 17:24:09)
|
obrazec je bil samo en (mislim, da res ta; nisem pa ziher, ker sem to pisala ze dve leti nazaj). vem pa, da je slo full na hitro.jaz sem se namrec v sluzbi ze dogovorila, kak bom izkoristila dopust iz prejsnjega leta in kdaj pridem delat. no, pri posvetovalnici mi pa zdravnica pravi, ce bi imela podaljsano porodnisko[sm=smiley36.gif] obrazec sem dobila na netu, papir mi je zdravnica dala kar v posvetovalnici ze, pa izvide sem skopirala in poslala na CSD(se mi zdi[sm=zmeden.gif]) takole bom povedala: Elias je bil rojen kot zahirancek(urgentni CR) s povecanim misicnim tonusom(zato RA). imel je apnoicne napade(prenehanje dihanja) zaradi refluksa(sva sla na merjenje mozganske funkcije v LJ in tam so ugotovili refluks), imel je sum na alergijo na KM(ni bil alergik; sem sama postopno uvajala navadno AM) in na refluks ledvicke (preventivno je imel pol leta antibiotike, ker sva cakala na pregled-a so ugotovili, da je OK). zaradi tonusa sva pa hodila v RA do skoraj 17ega meseca-takrat je pa tudi shodil. to je pa tudi vse, kar mi je zdravnica napisala na tisti list glede zdravja otroka-in pa da otrok se potrebuje mamo ob sebi.
|
|
|
|