ThinkPink
|
Melem sem sprva kupila, ker sem od sosede, ki ga uporablja slišala samo pohvale. Kako je naraven, kako je super, kako pomaga, kako je njenim otrokom pomagalo pomagal in ODPRAVIL AD itd itd...No, nato sem še posurfala in prebirala stran za stranjo, kako je dejansko res pomagal, vendar nihče za 100% ne more trditi, kaj natančno vsebuje. In ker pravtako nihče ni v nobenem smislu opozoril na kakšno neg reakcijo, ali karkoli slabega, sem ga pač poskusila. Najprej vedno namažem svoje roke (kjer sem vedno imela suho kožo - ko sem začela uporabljati melem, pa tako lepo, da se z veseljem s kom rokujem), nato ta ostanek po delih, kjer je potrebno pri otroku. Torej zelo previdno. Stanje kože se nam je tako zboljšalo, da ga sedaj uporabim zelo redko. Pravzaprav imam eno kremico že od februarja in še je nisem porabila. Torej, tudi če vsebuje "bogvekajgroznohudega" nam je vsekakor prinesel veliko več koristi, kot škode. Vseeno pa želim vedeti, ali je res naraven ali ne, ne glede na to, kako in koliko ga uporabljamo (nikoli ne veš, če bo kdaj kakšno poslabšanje kože in želim najti naravno alternativo, ki bi pomagala). Pa mislim, da nobeni mamici ni vseeno s čim maže otroka, ker vsaka svojemu želi najboljše in če obstaja alternativa kortikosteroidnim kremam, potem je treba to poiskati. Žalostno pa je, da bi vsi radi vedeli, redkokdo pa bi dal kaj od sebe, da o zdravstvu sploh ne govorim.
|