|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PROSIM ZA POMOČ
13.9.2005 8:38:56   
taja24
Najprej use pohvale za tale portal. Prosila bi za nasvet oz.pomoč. Decembra lani sem imela spontani splav in od takrat naprej je moja želja po otroku še večja, a nama s fantom žal ne uspe. Čeprav se zelo trudiva, pa na dva dni, pa štejeva kadar so plodni dnevi,...že use mogoče, pa zaman. A je mogoče z mano kaj narobe? Zanimivo, kako da ne prime po usem tem rednem mečkanju?! Ginekologinja je rekla, da je po ss use uredu, sam zame ni, ker se mi psiha usak mesec sesuje ob prihodu menstr. ( jo imam pa na 33-35 dni).

Prosila bi za nasvet!
Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   PROSIM ZA POMOČ
13.9.2005 9:09:04   
tinkamiška
Pozdravljena Taja

Decembra bo eno leto odkar se je zgodil ss in čese do tega decembra ne bo nič zgodilo, boš verjetno šla na kakšne preizkave. Kako dolgo pa sta se trudila pred ss? A si bila od takrat na kakšnem pregledu pri G?

Ponavadi te dajo po enem letu na razne preiskave, da bi ugorovili zakaj ne zanosiš. Je delal tvoj že kakšen spermiogram?

Vidiš pa sem ti zastavila več vprašanj kot nasvetov

Je pa najboljše veš, da malo povprašaš svojo G kako in kaj bi se dalo nardit v naprej.

Ti pa želim, da se do decembra pokažeta dve močni II in da ne bo treba it na nobene preiskave

Lepo bodi!

Tinka

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   PROSIM ZA POMOČ
13.9.2005 9:19:30   
taja24
Pred ss sva rabila pol leta. bilo je odmrtje ploda, za katerega mi je ginek rekla, da je kromosonske narave. drugače pa nisva s fantom bila na nobenih preiskavah še. moje redne kontrole pri ginek.so bile pa uredu, po ss. šele tri mesece nazaj sem pa dobila tisto "ta pravo" menstruacijo po ss. a kaj ko ne vem zakaj ne prime,pa tok se trudiva.    

Lp

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   PROSIM ZA POMOČ
13.9.2005 10:46:04   
SANDRA

ČE JE S TEBOJ PA TVOJIM VSE VREDU POL SE BO TUDI
PRIJELO.MOGOČE JE BILA KRIVA ČE NI BILA TAKA KOT BI MOGLA BITI.....PAČ PRI ENIH MALO DLE TRAJA...ČE PA ŠE NEKAJ ČASA NE BO PA NAJBOLJE DA OBIŠČEŠ GINEKOLOGA......

SREČNO!

(odgovor članu taja24)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.