Shana86
|
Janaz tudi tebi Coliprev je encim laktaza, waya lgg pa probiotik. Za takele crvicke, ki imajo nezrelo crevesje in jih stalno zvija... Mi je najprej svetovala patronazna, sedaj pa se pediatrinja. Tiste kapljice proti krcem sem pa ukinila. Se mi je zdelo, da so en sam cukr. Raje ji skuham nezen caj iz kamilic, kumine in janeza in ji dam par zlick. Menda pri takih vetrovih (mojo namrec ful napenja, prav slisi se kruljenje, ful prdi, kaka pa samo 1-2x na dan - vse to odkar smo na dodatku) pomagajo tudi malo sladkane kamilice, moram probat. Moje dojke so poglavje zase, puncka jih pa se fajn dopolnjuje... Namrec ni sanse, da si sama kaj izcrpam, iztisnem. Ne tece, ze od vsega zacetka. Pa sem bila najprej pod vrocim tusem, potem vroc termofor in masaza, crpanje na vsaki strani 15 min, sprobala dve razlicni pumpi, dobila sem tri kapljice... nic. Mala mi pa spi na dojki in malo cuza. Se tudi boriva od zacetka. Samo da prej mi je mleko, ko je ona vlekla, teklo, sedaj pa ne vem. Pa spet uporabljam termofor, masiram, jo odstavim, ko postane lena, 3-4x med dojenjem menjam stran, pogosto dojim... nic. Zaradi nezmoznosti crpanja pa sploh ne vem, ce se delata... Vem samo tako, da jo stehtam pred in po dojenju, ampak to je tako tako, malo nezanesljivo, ker se itak gor premika. Imam pa se vseeno tezave z zastajanjem mleka, ravno danes ponoci me je spet zacela boleti leva in postala je trda. Tnx, da bom fasala mastitis z nic mleka... Pa isto jo imam cel dan na rokah. Vceraj jo je zacelo zvijati ze ob stirih zjutraj in ni spala do sestih zvecer... Ce ne bi imela mami, ki mi jo malo prevzame popoldne in pomaga pri kosilu, bi se mi zmesalo. Jokanje v kosu 14 ur, razen ko je jedla, pa se takrat se je zvijala. Moj pa ne pride iz sluzbe pred 18h. Ja, saj bo cez par mesecev bolje... potem bojo pa zobki