kalbo
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Vsak po svoje ptiček poje, eni vaginalno, eni analno, eni oralno, eni vse, eni nič, eni pri prižgani luči, eni pri ugasnjeni, eni v spalnici, drugi na kuhinjski mizi, eni na pultu, eni na tleh....ni da ni, važno je da paše obema. Ja obema oz. dvema .Tretji v postelji ni nek znak eksperimentiranja v partnerskem odnosu , temveč znak nekega pomanjkanja med dvema.Ali je to domišljija ali je to spoštovanje,ponavadi pa definitivno znak pomanjkanja ljubezni do partnerja.Nekateri se tako radi delate frajerje tule gor:kako bi vi vse to počeli, pa ne morete zaradi otrok, pa zaradi pomanjkanja spontanosti, časa,bla bla bla.Me prav zanima kako bi recimo uporabniki kot so Kalbič, Ronja, Tippi( drugi so žal anonimni- packi grdi in podobni, ki pravijo , da bi vse to počeli, pa ne morejo, ker...gledali, če bi recimo žena predlagala, da bi vzela v posteljo še enega tipsona ali pa če bi mož domov dragi pripeljal še eno sopostelno družico in ji rekel, da bi to počeli v troje. V smislu saj če ni foušije je za vse dovolj. Nekako si vsi predstavljate v postelji kot tretjo osebo nekoga ki je nasprotnega spola kot ste vi, v smislu, da bi bili vi v sedmih nebesih, ko bi vas " stregli" od spredaj in od zadaj. Kaj pa če bi morali deliti partnerja oz. partnerko/ja z istim spolom kot ste sami in bi bil/a partner/ka tista, ki bi bila pedenana. Aaaaaaaaa, aaaaaaaa??Po moje bi drugače gledali na to, pa kaj ko ne boste priznali Tipična anonimna kokoš !!! Ti bom jest dal kalbiča. Če bi pa prebrala moj prvi post na tej temi bi ti blo pa marsikaj jasno, sam očitno štema v glavi.
|