Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: traktor s prikolico in nakladalko 12.5.2013 9:49:12
|
|
|
|
Hope2
|
Naš ima takega, samo drugo firmo. Kaj je razlika nimam pojma. Kar se tiče nakladalke je pa itak največ v upoabi. Saj nima kaj veliko kopat, tudi ne vzdrži nekih obremenitev, npr ne more zagrabit kupa težke zemlje ... pa se vseeno igra. Spušča, dviga, več ali manj prazno. Ali si da not igrače in jih vozi. Ali pesek not nasipa. Če jaz kaj delam na vrtu, dajeva not listje, smeti, zemljo... Prikolica je tudi ok, sam hudič, ko je treba rikverc peljat Nakladalka pri našemu obvezno
|
|
|
|
RE: traktor s prikolico in nakladalko 12.5.2013 9:52:43
|
|
|
|
mini86
|
k mi je smešno k so zdj sam iz prikolico 33€ v leklerku, z nakladalko pa 90€ matr še dobr da ma rojstni dan a mi kerga bolj priporočaš od teh
|
|
RE: traktor s prikolico in nakladalko 13.5.2013 12:00:45
|
|
|
|
Luni
|
Deutz (dojc ;)) je ZAKON!! Mi ga imamo že 15 let, pa še vedno funkcionira, tri otroke dal čez, pa njihove prijatelje .... Imamo tudi prikolico, ja ni poceni, ampak če bi danes kupovala, bi še nakladalko, pa kup peska ;)))Kolikor so ga naši preterali, je čudo, da še skupaj stoji!!!
< Sporočilo je popravil Luni -- 13.5.2013 12:01:20 >
|
RE: traktor s prikolico in nakladalko 13.5.2013 13:29:40
|
|
|
|
Hope2
|
A niso tile 3 po istem principu, men so isti Naš ima big jimmy. Smo ga kupili rabljenega, tak da je v uporabi že 8 let in je še tudi cel oz vse funkcionira, kot bi moralo. Nas so opozorili naj pazimo pri gumah, glede na to da so plastične in so nekatere po sredini "šivane" in potem tu plastika poči. Pomoje je kakovost tu kar pomembna, celo, če ima še kakega bratca.
|
|
|
| Stran: [1] |
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?