ZmajTolovaj -> RE: regres JU 2013 (8.5.2013 10:29:33)
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Ma pusti Colta, ker se o tem z njim ne da. Je sicer v redu fant, sam kle ga pa mal biksa. V bistvu je v enem delu svojega udejstvovanja tudi on javni sektor, sam ne vem, če se tega zaveda. [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Jah, mal pa že, menda? [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] Ne, lejte, men je to itak čist mim, kregat se o tem, kdo koga financira. Bom tko rekla, jaz sem privat sektor, mož je v šolstvu. In jaz sem vesela, da bo dobil regres (sicer se šele ob tej temi videla, koliko ga sploh bo), ampak anyway. Jaz nič ne dobim letos. Pa mu ne mislim nič naprej metat. Lepo si bom prenakazala na svoj TRR in šla v šoping [sm=hudicek.gif] Pa še ena resna: vodilnim pri nas najbolj paše ravn to, da so ljudje med sabo skregani zarad takih stvari. Slovenska pregovorna foušija jim gre sam še bolj na roko, sindikalisti s svojimi populističnimi govori pa vse skup sam še poslabšajo. Ne se kregat pa radi se mejte pa razmišljajte raje o tem, kako se bomo znebili fac, ki vladajo že 20 let. Amen.
|
|
|
|