patrino -> RE: kako pokrpati luknjice na oblačilih (2.6.2013 20:16:32)
|
IZVIRNO SPOROČILO: tintin krivec je lahko tudi pralni stroj, blago se ujame med gumo in vratca in pri 1200 obratih in več se strga... Sem ravno hotela odpreti novo temo o takšnem "krvoločnem " pralnem stroju, pa sem zadevo zasledila na tej temi...Jooo, znorela bom zaradi tega. Nekaj mesecev nazaj smo nabavili nov Boschev pralni stroj s 1400 obratov. Ker je bila prejšnja škatla že stara in skupaj z njo tudi centrifuga, smo cunje potem v sušilcu ali na stojalu sušili celo večnost. Prav zaradi te mega centrifuge pri novem pralnem stroju, sem bila čisto paf od navdušenja , saj so bile cunje suhe tik tak...no, potem pa se je začelo na oblačilih pojavljati čezdalje več takšnih lukenj in luknjic, kot da bi nam pralni stroj prežvekoval oblačila. Moj je trdil, da je to zato ker imam navado malo too much nabasati boben in se cunje zataknejo pri vratcih...no, pa sem postala bolj previdna, vendar se nevšečnosti še vedno pojavljajo. Bedasto se mi zdi, ker mi sedaj pralni stroj pere skoraj napol prazen, luknjice in raztrganine pa se še vedno pojavljajo...in ne niso moli ali druge zveri...prav tale pralni stroj je glavni krivec...ima katera kaj več izkušenj s tem in kako je rešila zadevščino??[sm=zmeden.gif]
|
|
|
|