malaMravljica -> RE: Konec izmenjave semen za slovenske vrtičkarje? (5.5.2013 11:37:11)
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica V bistvu bi bilo bolje, da sploh ne bi nic napisala Mateyka, men to res pozene prtisk na full. Pojma nimajo kaj delajo, grejejo uradniske stolcke, vlecejo bajno placo in imajo ob tem mozgane na pasi. Res ne vem kaj za boga so se sparvili sedaj na to. No, saj vem ja,ni mi treba razlagat, sam en pameten in zivljenski smisel, tega ne vidim. In to sprejemajo ljudje, ki verjetno ne vejo kako skali seme,od kje pride mleko razen in hladilnika, mislijo, da krompir pridobivamo na predalu z zelenjavo v supermarketu, jabolka pa zorijo levo od krompirja. Da ne bodo sprejel, ha ha ha.. vic stoletja. Greva z mamo enkrat v mesto in par sto metrov od nas ima sosed njivo psenice in rece moja mama, poglej, gensko spremenjena, prepoznala je pa na klaskih. Halo in pol ne bodo sli se korak dlje. Naredijo prav vse kar jim pade na pamet oz prav vse za ljubi kupcek denarja. Ne vem, igrat se boga se nikol ni bila posebno dobra ideja. Da ni bil ječmen.....[sm=zmeden.gif] ne ne liliana, moja mami se prevec spozna na te zadeve, da bi zamenjala psenico za jecmen. V tem primeru na zalost.
|
|
|
|