Felicita -> RE: sprememba dokumentov (3.5.2013 21:18:17)
|
IZVIRNO SPOROČILO: enea IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: enea najprej poglej veljavnost dokumentov,... če ti v manj kot letu dni nekateri imajo za potečt, počakaj do takrat,. (da ne boš imela dvojnih stroškov, ) [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] [sm=smiley36.gif] Itak da dobi dokument s polno časovno veljavo, če da delat drugega. Takrat ko sem jaz delala dokumente (11 let nazaj) to ni bilo res,.. dobila sem dokumente veljavne do takrat ko bi mi potekel prvi dokument,... kako je danes ne vem,.. je pa res da ti sedaj vozniško velja do tvojega 80 leta, razen če nisi poklicni šofer,..[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] Veljajo polni čas - sem 3 tedne nazaj menjala potni list (ne ker bi preteku, ampak ker je bil čist bogi) in velja spet 10 let od datuma izdaje - stari dokument ni imel nobene veze. Vozniška po novem (kartica) velja 10 let - dokument, samo dovoljenje pa še vedno 50 let al kok [sm=smiley36.gif]. boste pa itak vsi menjali vozniško v roku 5 let (do 2018 bojo mogle bit vse kartice, ne glede na to do kdaj roza zadeve veljajo).
|
|
|
|