zaspancek1 -> RE: zimska vreča ali navetta?? (29.4.2013 17:18:45)
|
Sicer nisem imela PP, ga pa poznam, zato bi rekla, da je zimska vreča čisto dovolj. Moja dva sta poznojesenski in zimski, pa sta bila od začetka v športnem delu in zimski vreči. Ne vem, zakaj se vam zdi, da je ležišče v košari tako hudo drugačno od športnega dela (ki se popolnoma poleže, seveda)? Meni se namreč ne (vsaj ne v trdoti oz. mehkobi pri večini vozičkov). In če v košaro daš še kakšno ovčko ali pa dekico, pa potem otroka na to, se vam res zdi, da je tako drugače, kot pa če je otrok v športnem delu ravno tako na ovčki, deki?[sm=zmeden.gif] Pa če je otrok v zimski vreči ali pa v konkretnem primeru v tisti zaščitni vreči, ki jo daš na sedežni del, spodaj pa je itak bolj oblečen, če je mraz (kar mora biti v tudi v košari), je to čisto dovolj in ga zaradi debelejšega blaga že samem strehice in zaprtosti celotnega vozička definitvno ne prepiha. Ok, lahko je košara precej praktična, ker jo lahko uporabiš za prenosno posteljo, lahko pa je tudi precej v napoto v avtu (če nimaš ravno karavana, ti zasede precej prostora). Skratka - po moje je otrok v tem čisto dovolj zaščiten (tudi pri burji) in trda košara ni potrebna.[sm=smiley1.gif]
|
|
|
|