mina88 -> RE: Odstranitev pregrade (6.5.2013 21:31:56)
|
Anonimna, s tem ko sem te vprašala kdo ti je to povedal sem mislila na kako prijateljico ali na tvojega osebnega G, saj pri nas v Izoli opravljajo poseg z anestezijo, so pred 2 letoma in še vedno, saj ima prijateljica poseg julija in bo tudi imela anestezijo, tako ji je vsaj G povedal in z vprašanjem ni bilo mišljeno nič slabega sam zanimalo me je. ne segrevaj se prehitro. mala jagodka meni je tudi na UZ slučajno moja G opazila pregrado in me poslala v LJ na merjenje, tam so mi izmerili nekje okrog 1,5-2 cm, nič kaj presenetljivega, vendar sem se vseeno odločila da nebom reskirala in da odstranim. moj poseg pa je potekal nekako takole, sprejeli so me v nedeljo, v pondeljek zjutraj me zbudili ob 6h, dali pomirjevalo v bok in čez 15-20min odpeljali v operacijsko. mislim da so mi dali rahl premočno pomirjevalo, saj je pot do operacijske bila v rožicah in metuljčkih in oh is sploh vse smešno, ko so me pa premestili iz bolnišnične postelje na njihovo operacijsko( zgleda tako kot za ginekološki pregled) in ko sem dobila masko, tik preden sem zaspala sem slišala mojo G ki je vprašala ta drugo katera je bila zraven kaj so ji pa dali? poglej kakšna je [sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif] teh besed nebom nikoli pozabla [sm=smiley36.gif] poseg nekako traja 20-30min. ko sem se zbudila mi je bilo zelooooo slabo [sm=smiley19.gif] in ko sem šla na stranišče sem skupaj padla in zbruhala vse, tako da so me zadržali še dodaten dan [sm=smiley19.gif], drugače pa mislim da te spustijo že naslednji dan. drugače pa ti želim veliko sreče, pa da čimprej ugledata [sm=rozacrtici.gif] lp
|
|
|
|