DSO Bežigrad (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...



Sporočilo


tristana -> DSO Bežigrad (24.4.2013 13:29:42)

Razmišljamo, da bi oddali prošnjo za DSO za babico. Ona se še vse sama rihta, me pa zanima, ker je baje velik časa za čakat... Babica je zato, me pa zanima, če katera pozna razmere v DSO Bežigrad; zaposleni, dejavnosti, spori, vodstvo, zdravstvena nega. Lahko tudi anonimno; na zs! Hvala vam za odgovore.




sazi -> RE: DSO Bežigrad (24.4.2013 13:50:05)

Moja babica je bila v DSO Bežigrad. Kakšnih deatjlov o organizaciji ne vem, je pa bila tam zadovoljna. Posebne nege ni potrebovala, našla si je družbo, udeleževala se je skupnih aktivnosi in nekaj izletov. Žal je lani umrla (se ni pobrala po poškodbi, ki je nastala v času oskrbe v bolnici).
Je pa pred odhodom v DSO imela do teh ustanov grozen odpor, pa je potem po nekaj mesecih sama priznala, da ni vedela, da bo tako fajn - ne vem, po vaških čenčah je pričakovala, da gre tja samo umret, se ji je pa v bistvu šele začelo dogajat.

Zelo je odvisno od navad in prilagodljivosti človeka. Pogrešala je svoje okolje in skrb za vrt, rože... Ljudi niti ne, ker jih ni bilo (več) in je bila tudi doma večinoma sama.




kajalin* -> RE: DSO Bežigrad (25.4.2013 11:12:59)

pelji jo gledat film SREČEN ZA UMRET,tulk so zadeli psiho starostnika, ko se odpravlja v dom. Moja babica pokretna se je predlani odločila, da gre, pa ni bilo tako enostavno, nič ji ne manjka ampak ljubo doma kdor ga ima [sm=smiley1.gif]




Stran: [1]