Hope2
|
IZVIRNO SPOROČILO: chezAnA Hotela sem ti predlagati bolho, pa si jo že sama omenila Imam pa drugo stvar, ki bi jo samo povedala, ti pa potem sama naprej premisli in se odloči. Na tole informacijo sem sama naletela med navdušenim brskanjem po internetu za idejami, kaj vse bi se iz palet dalo narediti: Les za palete je posebej obdelan in tretiran s kemikalijami. To pa zato, da dlje zdrži vremenske in druge obremenitve. Mislim sicer, da se obdelava lesa razlikuje glede na to, ali je na njih živilo ali neživilo, ne znam pa ti točno kaj več povedati o tem. Morda ve kdo drug? Vsekakor bi jaz malo razmislila o tem, še posebej, če misliš na ta les postaviti posteljo. Sem tudi jaz nekaj podobnega prebrala. Ko sem bila mala, smo veliko teh palet žagali in ene so dejansko smrdele. Meni se bolj poraja vprašanje čiščenje pod posteljo, ker se letve križajo. Težko sesat, težko pomivanje tal, hkrati pa se še svinjarija nabira na letvah v luftu- po sredini. Zgleda lepo, ampak nič praktično. Pod posteljo pa se itak vedno nabira en kup svinjarije. Potem pa je še potrebno razmislit kaj dat tam, ko imaš glavo. Neko desko je treba dat, ali pouštri dol padajo, ali pa se stena takoj umaže! Vprašanje je potem, če se še palete splačajo iz cenovnega vidika. iSTO ZA VRT, sem tudi sama razmišljala, da bi naredili iz palet eno mini terasico... ampak me je odvrnilo dejstvo, da se spodaj en kup golazni redi.
|