Dorotheia -> RE: Januar 2014 (3.2.2014 11:37:03)
|
Mi tudi imamo elektriko. Imava pa še kamin na drva in v najslabšem primeru bi tam vodo za AM pogrela. Witch, se ti količina mleka kaj povečuje? Pri meni je čisto odvisno, kak dan imam mleka res čisto dovolj (skoraj vsako črpanje za cel obrok), potem pa naslednjih par dni spet samo vsakič 40ml načrpam (iz obeh skupaj). [sm=smiley13.gif] No, saj bolje to kot nič. Upam samo, da mi ga ne bo zmanjkalo. Dojenje pa ni šans, naš mali noče sesat. Še po flaški tako leno je, da z mojim obolevava, ko ga hraniva. Pa zadnje par dni čisto čudno je. Najprej se zažene, pa spije ene 40ml in potem je tako zaspan, da vanj komaj spraviš še kakih 20ml. [sm=smiley13.gif] Jutri pride patronažna spet in me prav skrbi, kako bo kaj teža. Upam, da je pridobil dovolj. Sploh nimam občutka. Sem si na začetku pisala za vsak obrok, kdaj in koliko je pojedel, potem pa, ko je teža tako super naraščala nisem več pisala in sedaj sploh nimam občutka, ali poje dovolj. Je pa res, da se malo pogosteje zbuja, če manj poje. A vi še budite sami otročke za hranjenje? Midva imava približno naštudirano, kdaj naj bi se hranil, pa se povečini sam zbudi vedno, ko je lačen. Tako, da ga ubistvu ne rabimo buditi. Se mi pa zdi, da ga krčki malo manj dajejo. Očitno so tiste kapljice bio gaia pomagale oz. pomagajo. [sm=smiley1.gif] Zvija ga malo samo po vsakem hranjenju, ampak ni tako hudo, da bi jokal. Naš mali je danes drugič bruhal po hranjenju. Mene itak takoj panika, čeprav vem, da dojenčki dosti polivajo. Naš ubistvu še ful malo. Verjetno sem narobe naredila, ker sem ga šla previjat po hranjenju (kupčke seveda vedno redno podiramo), ker je bil pokakan. Pa se ga je preveč premikalo ali kaj? Drugače bruha (trkam) res ne in močno upam, da bo tako tudi ostalo. Zadnjič v prvo je isto bruhnil, ko sem ga šla previjat po hranjenju. Samo jaz pokakanega ne morem pustiti. Ali delam kaj narobe? Pa dajte mi povedat ali tudi vaši dojenčki tako stegujejo rokice povsod? Pa v usta, pa povsod, ma povsod no. Včasih ga je prav težko nahranit, ker s tistimi rokicami tako opleta. Moj pravi, da je najin fantek prava diva, ker prav neverjetno, kako elegantno premika te rokice. [sm=smiley36.gif] Drugače pa smo vredu. Malo moram še prijeme spilit. Se še vedno zdim štor sama sebi. Upam, da mali ne bo imel kakih posledic. Mi drugače vsi govorijo, da preveč kompliciram, samo meni res ni vseeno in bi rada prav delala z dojenčkom. Pa ga je včasih tako težko prijet, ker tako tišči nogice skupaj ali se zvija ali pa kaj tretjega. Sploh težko, ga je previjati, ko je živahen. Ne mara se previjati. [sm=smiley36.gif] Kako ste drugače ostale?
|
|
|
|