Ursi2
|
Dobro jutro, punce! Kk ste kaj!Komaj čakam, da se danes spet mal segreje. Nam tole hladno vreme sploh ni fajn! Vsi smo radi zunaj in prav uživamo, ko je sonček. Včeraj smo bili kr mal žalostni, ker se zdej poletje počasi končuje. Čeprav morem pa rečt, da so od vsega lavfanja in norenja bili že prav pošteno utrujeni in je en tak miren dan za crtlanje prav pasal. Pregled sem imela prejšnji teden in je vse ok, še vedno fant . Naslednji pregled imam 17.9. in bo morfologija. Je pa rekel zdravnik, da je za kak teden večji, kakor po tem,ko sva računala. Ampak je pa res, da se sploh ne spomnem, kdaj sem imela M, ker sem jo imela samo 3x in je bila še čist zmešana enkrat 15., drugič 25., tretjič se mi pa sploh ne sanja . V ponedeljek gremo končno na morje, še pred tem pa nas čaka še en pester in naporen vikend!!! Ma, sam da se dogaja, to je važno! Smo pa letos bolj pozni z morjem, ker smo bili maja v Ameriki in sploh nisva bila prepričana, ali bomo šli, pa še operacija in vse. Smo pa dobli eno ugodno varijanto, tako da gre skoz. Pa mislim, da bo fajn. Pa sam, da je morje, to je važno, ostalo tako ni posebej pomembno. Pri nama opremo in oblekice že vse imava, edino kar morem pač skupaj nabrat, ker sem veliko stvari posodila (zibelko, banico, gugalnik, oblekice, košaro za voziček,....) mENI JE PRI VOZIČKU BLO KAR VAŽNO, DA IMA TRDO KOŠARO IN VELIKA KOLESA. Pa dokupla sem adapterje za jajčko, da sem lahko dala gor jajčko, ker mi je res fajn, da ga ni treba ven pa not iz jajčke, še posebej če spi in skočim v trgovino . Po drugi strani pa iz jajčke veliko bolj lahko spremlja dogajanje kot iz košare. Me ni je bilo to važno in sem to veliko uporabljala. Vem pa da ne svakinja ne sestra nista imeli tega in nista pogrešali. Meni je bilo predvsem pomembno, če mi je zaspal v jajčki, da ga nisem prestavljala, v košaro, ko smo šli iz avta. Imava pa več problemov s tem, kako bomo zorganizirali postavitve postelj in kje bo najina spalnica. Sva rekla, da se po morju počasi lotiva tega. Tako da ne bo vse na koncu pa da se fantje navadijjo skupaj spat. Sem pa take sitne volje zdej, še sreča da se na šihtu lahk mal sprostim in pozabim, pa da se daoma lahk s fanti ukvarjam. Tašča mi spet pije kri. Za moje pojme je ženska malo . Smo pa skupaj v hiši-onadva pod nami, mi zgoraj. In na žalost imata spalnico ravno pod najino kuhinjo in se res sliši, ko vodo odprem. Ampak smo se zmenli, da nekje do 22-ih ok, da potem poskušam pa čim manj. Je res, da jz zvečer,ko otroci zaspijo, pospravim kuhinjo u nulo in pomijem posodo. Sej čez dan pomijem sproti, zvečer pa če recimo kaj ostane od kosila, dam v manjše posode ali plastične in v hladilnik pa tisto pomijem in pripravim kosilo za naslednji dan. pa tip top pospravim kuhinjo, spučem otroške stole,.... Pa mojmu večerjo in tako... Recimo za nedeljo me je prosila,če lahko naredim tiramisu za 25 oseb. Pač delam res zvečer, ko grejo otroci spat, ker mi je škoda tistega časa, ko bi pekla, da ne bi bila z otroki. No, v ponedeljek zvečer pa grem jz klobase rezat za večerjo in je ona bedela in gledla nakavču tv. Potem pa sem hiter pomil ain pospravila kuhinjo in vem, da je bilopred deseto, ko sem hotla še natočit vodo, da bi lahko po tleh obrisala in je začela vdelavat po hiši: banda hudičeva, kaj delate.....a ste zmešani, vsako noč isto, kr naprej po cele noči vodo točijo,.............pol pa ostalih besed rajši ne bi ponavljala. Sem bla tk jezna, da bi ji najrajš nazaj povedala, pa bi blo preveč grdih besed. Sam sem se odločla, da ji ne pečem več, k naj sama, ko bo rabla. Pa pomivalca ne bo v hiši. Ker če bom dala prat čez dan bom poslušala za elektriko, če bom dala pa zvečer bo pa znorela,ker ji bo vodo pretakalo. Ko pa ona začne ob 3 zjutraj udelavat po hiši, je pa vse ok, pa mormo vsi mirno preživet. GRRRRRRRRRRRRR, jezna sem, da bi lak zgrizla vse. Je včeri skor pogledat nisem mogla, kaj da bi se z njo pogovarjala. In ona misli, da je vse ok, da lahk reče, kar hoče, mi bomo pa čist srečni, ker lahko živimo tam. Pa mojmu najeda, da enkrat da nama bo dala za pisat, drugič, da nimama kaj pri tej hiši,.....KR NEKI!
|