mišek -> Soor (13.9.2005 10:17:05)
|
No nekje na tem portalu nazaj sem prebrala da naj se soor neguje tako da ga drgnemo s sladko prekuhano vodo in potem namažemo z dactarinom.
zi&mm
me zanima, če si si mazala bradavice z dactarinom. Pri nas je postopek bil sledeči. Pred in po vsakem dojenju sem si namazala bradavice. Po vsakem dojenju pa sem mu dala Dactarin na žličko ali v usta, ker naj bi bilo po jedi takšno okolje najbolj ugodno za razvoj glivice Candide albicans. Dude in žličke sem prekuhavala, tako da jo je samo enkrat uporabil, da se ne bi infekcija prenesla iz dude ali žličk prenesla nazaj na ustno sluznico-sicer imamo samo na jezičku. Je pa tako da smo že dvakrat bili brez soora in v navodilih piše,da se naj maže še dva dni, da bo učinek 100% in v teh dveh dneh ko soora ni bilo več in ko sem še nadalje mazala se je soor zmeraj pojavil nazaj-samo na jezičku, in to se nam vleče že 14 dni. Apetit ima moj sonček dober.
zi&mm
kako si mu usta umila, tako da si dlesni drgnila z pleničko ali gazico al kako,... Hvala za odgovor.
Zdaj sem jaz začela usta negovat tako kot sem napisala čisto v uvodu, čeprav po logiki je sladko okolje še boljše za razvoj glivic in je glivic še več. Mislim da se bom morala oglasiti k zdravniku.
LP Mišek
|
|
|
|