Tippi
|
ma jaz bom rekla takole. Izkušenj s križarjenjem nimam, mam pa z drugimi potepanji, ki kao niso za male otroke. sploh pa ne za dojenčke! Ne oziraj se preveč na mnenja, češ, da ne bosta imela nič od takega dopusta, pa da ni varno, pa bla bla bla. če imtata plan dobro izdelan, glede dojenčice, če upata in če vama to predstavlja iziv, kar!! to, koliko (ne)bo jokava, je pa brezveze računati. danes joka, jutri ne več. in obratno heheh. na to se ni za zanašat. Bistvo je potovanje, ki vama bo predstavljal iziv, kot celota. Poznamo kar nekaj družin, ki so prepotovali svet po dolgem in počez, z dojenčki, pa govorijo samo o presežkih takega potovanja. Potem verjetno velja podobno tudi za križarjenje. konec koncev se boste ustavljali v mestih, na otokih, in tam imajo tudi zdravnike, če bi šlo kaj narobe. Še glede hrane. se da tud pretlačit, ni treba glih pasirat. včas tud niso imeli paličnih mešalnikov, pa smo vsi preživeli jaz sem ga pri hčeri sicer že imela, ampak sem raje pretlačila, kot pasirala. prehrana dojenčice je še najmanjši problem, če se mene vpraša sicer je pa odvisno veliko od starša. eni so bolj ziheraši, drugi ne upajo, tretji so nekje vmes, izberejo vmesno varianto, so pa tudi starši, ki upajo, ki želijo več in jim vse skupaj predstavlja iziv.
< Sporočilo je popravil Tippi -- 23.4.2013 9:16:15 >
|