malaMravljica -> Oddam oblacila (20.4.2013 17:28:06)
|
Spet poskusim tu, ker je akcija jeseni super uspela. Torej, na voljo imam kar en lep kup zimskih oblacil, ki se mi jih ne da oglasevati na ebayu in jih zato oddam. Oddam pa komu, ki to rabi, prodat znam drugace tudi sama. Oblacila so ena nosena in se jim tudi vidi, da je noseno oz sledi pranja/likanja, nekaj pa res kot novo. Ce sem kje kaksn flek spregledala se vnaprej opravicim, ko sem sedaj cekirala zgleda vse ok. Velikost je vse S oz. mogoce kaj M ampak je potem mala stevilka. Materjal skoraj vse bombaz, suseno vse na zraku. Vecinoma so zgornji deli, bombazne majice, pletenine, ene dve srajci, ene dve tuniki oz pleteni oblekci in ene jeans. Je pa sicer vse iz casual omare. Je kdo v stiski in bi imel? Podarim ampak, bi pa bila vesela poravnane postnine, ce bi se seveda dalo. Ce bo vec interesa bom malo porazdelila. Povprasevanje lahko kar na zs, upam da mi bo delal, ce ne odgovorim ne dela. Na privat dam tudi fotke, ampak trenutno se nisem poslikala. Privat darovalec zato vracilo ni mozno in garancije ne dajam ;-) Veliko veselja pri povprasevanju :-))
|
|
|
|