Hope2 -> RE: Recepti-organizacija? (21.4.2013 11:21:59)
|
Pred leti sem si naredila knjigo v virtulani obliki in najprej se mi j ezgubila, čeprav sme imela še 3 backup variante, po 4 letih sem jo našla in se mi zdi, da je vse zastarelo[sm=jezicek.gif]. V kuhinji imam omarico, nabito polno z recepeti, kuharskimi knjigami, kuharskimi revijami in enim mojim kuharskim zvezkom.... Evo tale zvezek je še najbolj v uporabi, star že 10 let, ves zguljen, ves premočen oz popackan, obdelan, strgan... ampak še vedno moj najljubši[sm=smiley36.gif]. Vsi najljubši recepti gredo not in tudi oganizacije večjih piknikov in večjih praznovanj (da vem kaj sem kuhala in za kolk ljudi). Pred kratkim sem se spet spravla neko virtualo oblikovat... ampak sem odnehala. Preveč imam vsega, preveč balasta[sm=jezicek.gif]. Mi je pa sestra dala voljo z idejo o foto knjigi. Tak da ja, ob priliki, ko zberem spet voljo bom definitivno naredila fotoknjigo- v bistvu več knjig. Samo če pomislim na moj ubogi zvezčič me prav volja mine, če bo tale knjiga ista. Pa še moja pisava v mojem zvezčiču je unikatna in težko kdo kaj prebere, tak da skrivnost lažje ostane v familiji[sm=jezicek.gif][sm=jezicek.gif]
|
|
|
|