malaMravljica -> RE: 3d uz Dravlje ali Postojna? (22.4.2013 8:13:53)
|
Jaz sem bila pri dr. Strah na NS in sem rekla, da bi imela filmcek in ga tudi placala in to kar zasoljeno ceno. Ta dr. Strah je bila ze pri pregledu zelo resna in nic kaj prijazna, ni mi bila vsec. Ok, pregled minil in placam, naslednji dan doma sem hotela pogledat filmcek in so bile gor tri za moment premicne slike, mislim da filmcek iz treh slikc ce razumete, pac slikca ki se premakne in konec. Mogoce res filmcek dolg cele 3 sek ali celo manj. In sem takoj klicala nazaj, da so se zmotil. Tam niti niso bili nekaj prevec nauduseni, da klicem, so mi pa vseeno sli pogledat posnetke za prejsnji dan in me na koncu odpravili z pojasnilom, da to je film, da to vsem tako naredijo. Pac niso vedeli, da mi je kaksen slab mesec prej gilmcek narejen pri njih pokazala kolegica, ki je iz zrdravniske stroke. Njej do res naredili en 10 min filmcek. Zaradi tega z otrokom ni bilo nic narobe, to drzi, ampak jaz sem sla tja v bistvu zaradi filmcka, ki sem ga zasoljeno placala in ne dobila. Ko sem rekla, naj vrnejo denar za film tega niso hotel naredit, na koncu je sicer sestra predlagala, da pridem popoldne se enkrat in bodo se enkrat naredil. Seveda nisem sla, 200 km, cakanje v cakalnici da bo imela par minut casa zame in potem bi me se postrani gledala in bila se toliko bolj osorna kot je. Ne hvala. Sicer pa mi je 3D potem kasneje parkrat naredil moj g in mi je enkrat naredil ene take super slikce. Tiste pa se sedaj kdaj pogledam in so res lep spomin.
|
|
|
|