Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 19.4.2013 10:28:07
|
|
|
|
Maša88
|
Pozdravljene V Ljubljano smo se preselili pred dvema letoma pa še zdaj nimamo nobene družbe. Trenutno sem na porodniški. Imam dva sina. Prvi je star 3,5 leta in drugi bo kmalu dopolnil 6 mesecev. Sem študentka, ostala mi je samo še diploma. Zelo si želim družbe, sprehajanja, kavic, morda tudi kakšnih izletov, prijateljstva itd. z dojenčki ali/in otroci v Ljubljani (Dravlje, Koseze, Podutik, Šiška, Šentvid, Draveljska gmajna,... ) v glavnem ta konec. Bila bi zelo srečna,če bi se nam bil kdo pripravljen pridružit Prosim javite se nam
< Sporočilo je popravil Maša88 -- 19.4.2013 10:29:12 >
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 19.4.2013 11:16:35
|
|
|
|
naja08
|
Pozdravljena! Še ena mamica tukaj! Imaš zs!
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 22.4.2013 11:05:52
|
|
|
|
Maša88
|
več nas je... boljše je :D
|
|
|
|
RE: druženje, sprehodi z dojančki in otroci v lj 22.4.2013 14:35:43
|
|
|
|
Jantar
|
Jaz sem sicer čist iz drugega konca LJ(Štepanjsko naselje) imam pa punčko staro 3,5 leta in tud pretežno sama,ker smo preseljeni v LJ
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?