HHH -> RE: Vodni kamen v parni postaji (19.4.2013 8:32:27)
|
IZVIRNO SPOROČILO: baby22 Pozdravljeni, mene pa zanima kako očistiš vodni kamen v parni postaji. Imamo Grudningovo postajo, to ki je bila v akciji za nalepke, in nam že nekaj časa sveti lučka za vodni kamen, pa mi ni čisto jasno kako naj ga odstranim. Hvala za odgovore Imam točno to postajo. V navodilih čisto jasno piše navodilo za odstranjevanje vodnega kamna. Če pa si slučajno izgubila navodila (ali kakor jaz ponavadi - vrgla stran [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image]) ti na hitro povem. Postaja naj bo mrzla. Likalnik odloži nekam stran, rezervoar z vodo odstrani. Postajo obrni na bok. Na dnu postaje je ključ s katerim odviješ en vijak - je samo eden in dokaj velik. Izlij vodo, potem nalij nekaj vode, zapri in vse skupaj fino pretresi. Ponovno izlij, nalij, pretresi. To je to. Ne uporabljaj nikakršnih sredstev za odstranjevanje kamna, ne kisa, ničesar. Jaz uporabljam samo destilirano vodo, kamna torej ni, a lučka se vsake toliko časa vseeno prižge. Mislim, da je tako narejeno, da se prižge na vsakih ne vem več koliko ur delovanja. Veselo peglanje!!!
|
|
|
|