kofetek2010 -> MIŠŠŠŠŠKA 01 (13.9.2005 14:45:34)
|
ob 3h ponoči sem se sama odpeljala, veseli december pač okrog polnoči sem prišla domov, moj ene pol ure za mano, ob 1h sem začutila popadke na 20 minut, ob 02:30 so bili že na 5 minut in kr v vseh knjigah piše, da je potrebno it v porodnišnico sem se tega tudi držala, 2x sem rekla mojemu, da me naj odpelje, kr imam popadke, a mi je rekel, da se naj vležem in zaspim in da me bo zjutraj odpeljal, če se mi bo še vedno zdelo, da moram rodit napišem mu listek, da se mu zahvaljujem kr me je peljal v porodnišnico
ob 02:50 sem bila oblečena, pobašem torbo in ključe, v avtu obdelam popadek in gasa proti porodnišnici, doma sem že naštudirala, da bom prišla ob naslednjem popadku v porodnišnico, a me je vratar malce zajeb** kr me ni hotel z avtom spustit do porodnišnice in mu ni bilo najbolj jasno, da grem rodit, a v stanju kot sem bila, sem mu povedala, da mu bom avto pustila kr pred rampo in naj on naredi z njim kar hoče, očitno je videl, da se ne hecam, saj sem en popadek še na rampi pred njim predihala, nato se vsedem v avto, parkiram direkt na pločnik pred porodnišnico in pozvonim, po hitrem postopku se znajdem v porodni in ob 7h kliče moj v porodnišnico, če sem res tam, čez 2 uri se je prikazal v porodnišnici in ostal do 16h ko sem rodila (o rojevanju pa ne bi zdej, si nočem spet dneva pokvarit)
tako je potekal moj petek, 13.december 1996
|
|
|
|