Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 13:02:21
nyna84
Me je skoraj kap, ko sta se nam okrog dvonadstropne proizvodne hale na višini 15 m nad tlemi pripeljali dve vojaški letali. Letela sta res nizko, ob vznožju hriba sta se dvignila navpično navzgor, eden je naredil še luping, nato pa sta izginila za hribom. V hipu je bilo povsod odzunaj polno ljudi, ki so prišli pogledat, kaj se dogaja.
Po mojem to za ljudi s povišanim pritiskom ni preveč zdravo.
Nisem v nobenih novicah zasledila obvestila o kakšnih vojaških vajah - glede takih stvari bi morali ljudi bolje informirati.
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 13:08:30
Colt
Obdržala si celo glavo...torej je vse okej. Potekajo vaje v sodelovanju s tujim vojaškim letalstvom,tko da je to nekaj normalnega...uradno ime vaja ADTRAC!
< Sporočilo je popravil Colt -- 11.4.2013 13:11:59 >
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 13:13:15
nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Obdržala si celo glavo...torej je vse okej. Potekajo vaje v sodelovanju s tujim vojaškim letalstvom,tko da je to nekaj normalnega.
Seveda so vaje nekaj normalnega. Ampak če me lahko v novicah razsvetlijo, kaj je imela včeraj oblečeno Kim Kardashian, bi me lahko tudi o tem, da naj se držim pri tleh, ker nas bodo preletala vojaška letala.
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 13:31:00
Colt
Ostani pri tleh
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 15:12:37
Colt
IZVIRNO SPOROČILO: nyna84
IZVIRNO SPOROČILO: Colt
Ostani pri tleh
Tega se pri meni pa ni za bati
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 15:26:37
Colt
Tomov Cruz je podhranjen in zobozdravstveno zrihtan dokaj pod nulo....Paštetka.....sm se pa že dookaj slekel par let nazaj za RR....
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 11.4.2013 15:49:44
Colt
JutRRRi še nižje...
RE: zelo nizek prelet vojaških letal ? 19.4.2013 21:24:09
Colt
Eh daj no..