malaMravljica -> RE: Izpitna vožnja (10.4.2013 21:41:50)
|
Sam brez panike in bo. Jaz sem najprej na ravni cesti pozabila, da pac na glavni voznji ne divjas in sem prekoracla hitrost, pa po tisti ravnini dajo verjetno peljat ravno zato, da vidijo, ce se omejitve drzis. Moj instruktor je tistemu zadaj zacel govorit naj pogleda kako lepa je Soca in meni pokazal naj pogledam na stevec. Ok, smo sli naprej in vse ok, proti koncu pa smo sli obrnit na polno parkirisce in dovoz na glavno cesto je napacno zaparkiral kamjon, ker je to v centru mesta je bilo ze precej zaguzvano in jaz sem se hotla hitro stran pobrat in se pred glavno cesto na stop znaku nisem ustavila, sem sam hitro stran peljala, en je ze itak cesto blokiral in ni mogel mimo, ker sem bila jaz tam in kamjon kjet naj bi bila jaz. In odpeljem stran in v rdeci luci malo naprej sem se spomlna, da sem z manevrom prej pozabila na znak stop. Bila sem prepricana, da sem padla in res jezna, pa se takrat je rekel, da peljem na start in tam mi je rekel naj bocno zaparkiram ob cesti med dva avta. Ker sem itak mislila, da sem padla in bocnega parkiranja nikoli nisem marala sem rekla, da ne bom in uni zadaj je rekel, da imam prav, pojma nimam zakaj, naj peljem na parkirisce in tam zaparkiram. In potem je zacel razlagat, prehitre voznje mislim, da ni nastel, je pa rekel, da sem prevozila stop znak, da se to ne dela ampak v tisti situacijo, da je bilo to se najbolj ok. Za parkiranje ni rekel nic, ker se je tudi on takrat ocitno premislil in rekel srecno voznjo in izstopil. Jaz sem zacela jokat mojemu instruktorju, da sem idiot in on je rekel, da sem naredila. Bocnega parkiranja se vedno ne maram in se ga prav bojim, tako ne parkiram prav dostikrat ampak ce pa ze, pa vedno prfektno [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|