RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (Polna verzija)

Forum >> [Skupnost RR] >> Čvekanje ... v tri dni ...

Sporočilo

TomTaylor -> RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (18.4.2013 21:07:04)

A pol ti ni nič šival? You lucky woman.[sm=smiley36.gif] Mene šivi še kar pečejo..ne vem, a se mi afta naradila, al šivček zagnojil... Jebe+mtiš težko bi čokolado zmazala v parih grižljajih, zdaj jo pa pol ure ližem prav previdno...[sm=smiley36.gif]

m_o_i -> RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (19.4.2013 6:23:41)

ne, ni mi sival. ko mi je zob ven cufal, je mel monolog: taka mala usta, mogoce bo treba malo rezat(tu jaz tiste tavelke ocke dam gor[sm=jezicek.gif]), no ne bomo rezali, da gospa doma ne bo prevec sitna potem...
zgleda, da me moj dolgi jezik ne tepe vedno; vprasanje, kak bi resil zadevo, ce ga ne bi vprasala prej, kak dolgo bom sitna [sm=smiley36.gif]

aja, vceraj sem ze trdo hrano jedla, proti veceru se eno tableto vzela, danes imam tini mini oteklino brez bolecin in ze cisto normalno pijuckam jutranjo kavo (brez slamice).
samo vseeno: kak se pa to grdo slisi, ko ti sraufa v zob [sm=smiley29.gif]

TomTaylor -> RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (19.4.2013 14:30:15)

IZVIRNO SPOROČILO: m_o_i

ne, ni mi sival. ko mi je zob ven cufal, je mel monolog: taka mala usta, mogoce bo treba malo rezat(tu jaz tiste tavelke ocke dam gor[sm=jezicek.gif]), no ne bomo rezali, da gospa doma ne bo prevec sitna potem...
zgleda, da me moj dolgi jezik ne tepe vedno; vprasanje, kak bi resil zadevo, ce ga ne bi vprasala prej, kak dolgo bom sitna [sm=smiley36.gif]

aja, vceraj sem ze trdo hrano jedla, proti veceru se eno tableto vzela, danes imam tini mini oteklino brez bolecin in ze cisto normalno pijuckam jutranjo kavo (brez slamice).
samo vseeno: kak se pa to grdo slisi, ko ti sraufa v zob [sm=smiley29.gif]

pa uno ko ne veš al ima udarno kladivo za asfalt ven metat al je le sveder [sm=smiley36.gif]

m_o_i -> RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (19.4.2013 16:39:40)

sveta jeza, zenska[sm=smiley3.gif]

kaj so pa tebi res delali potem?! jaz nic ne vem o kakem svedru[sm=jezicek.gif] oni sraufciger pa njegove mocne roke. aja, pa rdeci alkoholni floki je na koncu vzel, da je na RTG sliki precrtal tisto osmico[sm=smiley36.gif]

drugic da mi gres v celje totemu dr. Žganku [sm=smiley17.gif]

emma83 -> RE: odstranitev modrostnega zoba in vožnja (20.5.2013 16:36:17)

IZVIRNO SPOROČILO: TomTaylor

A pol ti ni nič šival? You lucky woman.[sm=smiley36.gif] Mene šivi še kar pečejo..ne vem, a se mi afta naradila, al šivček zagnojil... Jebe+mtiš težko bi čokolado zmazala v parih grižljajih, zdaj jo pa pol ure ližem prav previdno...[sm=smiley36.gif]

Meni so ga odstranili v cetrtek in sem se vedno malo zatecena, naredila se mi je tudi aftica, pa celjust me boli od pritiskanja pri ruvanju. Sama sem se lahko odpeljala domov. Sive grem odstraniti v cetrtek.

Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]