benika
|
IZVIRNO SPOROČILO: panineve IZVIRNO SPOROČILO: benika IZVIRNO SPOROČILO: Lukka sem prav žalosten ko kaj takega preberem. Enostavno ne vem kdo ima koga v šahu... Marička no... A ni bil eno leto nazaj primer tiste iz Lilijane, ki je v Cerkljah tudi otroke ob steno metala? No, na koncu je enda ven prišla totalno drugačna zgodba - da je (menda) bla tista mmamica samo pohlepna na denar in se spravila na učiteljico... Zdaj, jaz ne vem no. Ok, to da sta dali odpoved je pomojem "normalno", ker sta sigurno videli, da se bo začela medijska gonja in ne vem kaj še vse, celo vrtec jih je sam mogoče v to prisilil. Moje mnenje je, da je možno da je šlo spet za eno "vsevedno" mamico, ki se je spravila na učiteljice in dokazovala svojo moč in ego, ter je vrtec vzgojiteljicama pač rekel, da bo bolje, če lepo v tihem gresta, da ne bosta imensko medijsko izpostavljeni, in to je to... Ne vem no... Ampak v zadnjem času so nekateri starši tudi pravi hudički no. Jaz v vso zgodbo skupaj sicer dvomim, če pa je resnična, pa da se to dokaže, potem pa absolutno stroga kazen. Sicer je dobro, da se o tem medijsko obvešča, ampak ponuja pa tudi veliko interpretacij... Jaz osebno kot pravim, dvomim, da bi nekdo vpričo vseh otrok, pa v pričo še varuške takšne zganjal... Celo da bi bili obe zraven. ne vem no, smrdi malo to... Bolj te berem, rajš te imam Ste se mogoče vprašale, kako je možno, da je včeraj to mamica spravila v javnost, danes zjutraj sta vzgojiteljici dali odpoved (dvomim, da prostovoljno) in da je za vrtec zadeva zaključena? Brez nadzora, brez preiskave, ki bi jima dokazala krivdo? In da 15 od 18 staršev stopi na stran vzgojiteljic in zahteva njuno vrnitev? Ampak ne, najlažje ju je na križ pribit, a ne. Same matere Tereze ste tule. Kje pa to piše? Sori, sem časovno mal zamešala. V petek pred veliko nočjo so bili obveščeni o dogodku, naslednji delovni dan sta dali odpoved. piše pa v članku. Meni je samo čudno, zakaj je mamica domnevno trpinčenega otroka želela le, da se njen otrok prestavi v drugo skupino oz. v drug vrtec in ni želela, da se vzgojiteljici odpusti. Če bi bil to moj otrok bi definitivno poskrbela, da ti vzgojiteljici ne bi nikoli več delali z otroci. Mateyka, štekam te, štekam. Samo po prebranih komentarjih na raznih forumih se mi bruha.
|