Vanja -> quinny Buzz ali Speedi SX (13.9.2005 21:07:52)
|
Jaz sem malo gledala na internetni strani www.quinny.com in tam pise, da buzz ni primeren za otroke do 6. meseca starosti, razen ob uporabi kosare oz. lupinice. Pa pri buzzu se da obracati tudi rocaj, tako je vsaj razvidno iz navodil. Lahko pa recem uz izkusenj, kot teta, moj necak se do 6. meseca sploh ni hotel voziti v vozicku, tako da je bil nakup kosare, sicer brez kosare povsem brez veze. Mislim pa, da sta oba vozicka super, saj sta kompatibilna z lupinico maxi cosi, ki je nujno obvezna!!!, vendar pa je ta uporabna samo v toplem vremenu. Prednost buzz-a je v njegovi zlozljivosti in moderne dizajnu, speedy pa je vecji, vendar lahko vanj polozis tudi novorojencka, ob uporabi vrece je tako uporaben tudi v hladnjesem vremenu oz. zimi, tudi ce nimas kosare. Ce te zanima kaj vec, pa najboljse, da pogleda zgoranj napisano internetno stran.
P.S. Speedy-ja sicer ne priporocajo za otroke mlajse od 6 mesecev, vendar pozanam malcke, ki so se od rojstva vozili v njem, mogoce je pa za buzz isto, samo glede na to da je novejsi model, se ni veliko ljudi z izkusnaji.
Lp
|
|
|
|