Lukka -> RE: Uporaba kengurujčka DO kdaj? (7.4.2013 15:25:15)
|
@anii Kengurjujčka bi ti jaz odsvetoval. Že tako naj bi veljalo, da se ga niti ne bi uporabljalo vsaj do dopolnjenega pol leta otroka, sam pa ga nisem uporabljal niti kasneje. Glej, razumem, da ti je pač nekako fino izlete pripravljat tudi za tako mičkenega, kot je vaš štirimesečnik, vendar poskusi vse skupaj speljat na drugačen način. Jaz sem si ga izposodil enkrat, ker smo v Sloveniji šli na Štefanjo Goro in se mi je že včasih tam zdela luštkana pot, pa sem si rekel, ok, grem gor. Prvo kot prvo sem celo pot samo premišljeval, kako se ji premetava tista majhna hrbtenička, drugo, pa me je bolel hrbet za popent. In kaj smo meli od tega? Kakšen hud hribolazec nikoli nisem bil, da bi bil vajen nosit težke ruzake s seboj, hribi so mi pač bili zgolj kot ena popestritev nedeljskega popoldneva. Ko pa sem vlekel otroka gor sem si pa rekel - prvič, zadnjič in nikoli več. Skratka, ne vem no. Odloči se, ampak za tisto dvakrat, kar se boste odločili trogat malčka, ga jaz iskreno povedano, ne bi kupoval. Res. Poleg tega, bo seveda kmalu prišel čas, ko se boste odpravili na majhno vzpetinico in bo koracljal sam. Ostalega pa itak ne potrebuje tako zelo. Mogoče se odpravite recimo drugo leto malo na Jezersko, kjer so tisti majhni hribčki, da se bo malo navadil koracljat, za hribčke in vzpetinice bo pa prišel čas čez dve, tri leta, pa bo prav tako "nič zamujenega".
|
|
|
|