ajataja -> RE: Pop oto in zavajanje (6.4.2013 11:54:06)
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuLu Pri nas, v Celju ima operate analogne programe, ki jo imaš brez doplačil, brez dodatnih aparatov in je najnižja cena za kabelsko tv. Pride okoli 40 programov. Potem pa imaš osnovne digitalno programe, ki jih je cca 80 in so v ceni isti kabelske, brez doplačila. Ampak potrebuješ pretvornik, ki pride (po mojih info cca 150 €) tako dobiš toliko programov, ne da bi se ti naročnina zvišala. Do zdaj je bil OTO pri našem operaterju Turnšku v drugem paketu dig. programov, za katere si moral plačati dodatnih 2 € na mesec. Predvidevam, da se bo s 1.4. OTO preselil v osnovni seznam za DIGITALNE programe. Torej, če prej nisi imela dig. programov, tudi sedaj ne bo spremembe. OTO ne bo prišel v ANALOGNE programe. Ta seznam ostaja nespremenjen. Siol ima pa drugačen izbor teh paketov. Vsak operater jih sam določi. V mojem primeru OTO ne bo zastonj. Če si kupim pretvornik, pa bo v seznamu programov. Je kaj bolj jasno? [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Ravno za tega operaterja se gre...imamo digitalni pretvornik...sicer imaajo pa že naši tv-ji vgrajene te digitalne sprejemnike.In ravno v tem je fora ,da je ta operater ta kao brezplačni program dal v drugi paket,ki ga moraš doplačat 2e in tudi zdaj po 1.4. je tako ostalo...ne gre se za 2e in niti tega programa ne rabim,ampak me je zmotilo to ,da se govori o brezplačnem programu,kar pa ni...
|
|
|
|