mamica deklicam -> RE: Angleščina v 1. razredu (10.6.2013 18:53:44)
|
IZVIRNO SPOROČILO: DeVilla IZVIRNO SPOROČILO: mamica deklicam se strinjam s tabo. Mene že letos vsi strašijo, da moram do naslednjega leta hči naučiti celo abecedo in številke, ter računanja. Ker drugače bo v 1. razredu prehudo zanjo. Jaz se iz svoje mladosti sploh ne spomnim, da bi kdo sedel z menoj in me učil kaj takega, smo se vse v šoli Ej, tisti ki te strašijo, naj se gredo solit! Ne poslušaj jih! Naša je tud letos bila prvošolka in so jo tako lepo naučil vse črke in pa brat, da je veselje! Ni potrebno, da otrok zna že pisat in računat pred prvim razredom! Naj imajo brezskrbno otroštvo čimdlje! Pri nas so jih počas navajal na domače naloge, pa da so doma povedal za kakšne dejavnosti, pa tako... iz tvojiga posta v usta moje tete [sm=jezicek.gif]. Samo kaj ko vem, da se je ne bi nič prijelo. Imam občutek, da hoče da je njen vnuk najboljši v vsem. Hči je sama izrazila željo, da bi pisala in ji skozi igro učimo črke. Tako, da jih zna ene 8 - 10 zapisat. A nič pod prisilo. Kakor si napisala, naj imajo otroštvo, že tako se jim bo prekmalu končalo
|
|
|
|