velika vs. mala kolesa (Polna verzija)

Forum >> [Nosečnost] >> Kaj potrebujem za novorojenčka?

Sporočilo

devička -> velika vs. mala kolesa (12.9.2005 16:03:59)

Kaj priporočate? Doma smo sicer v mestu, sprehajali se pa verjetno ne bomo le po asfaltu. Torej kak Mostec, PST, mogoče kak izlet, kjer ne bo le asfalt. Baje so za to primernejša velika kolesa, skrbi pa me, kako se velika kolesa obnesejo pri vsakodnevni vožnji po mestu, na primer. KER namreč niso vrtljiva. Ali je to kaki mamici predstavljalo problem?
iN TEŽA? A je 9 kil podvozje + cca 3 kile športni del veliko za voziček? Hja, če so večja kolesa, je tudi teža večja. Ima katera tako težo in stanuje v bloku, kjer vsak dan nosi voziček gor in dol?
Prosim pomagajte mi pri odločitvi!!!
Pozdravček, DS.

brianna -> velika vs. mala kolesa (12.9.2005 21:10:53)

Ne vem kje si pobrala to, da velika kolesa niso vrtljiva?
Quinny Speedi SX je naprimer lahek, ima velika kolesa in prvo je vrtljivo za 360°, kar pomeni da je zelo lahko vodljiv

Malo bi bilo potrebno šepregledati ponudbo vozičkov ali pa stare poste, ker je bilo tukaj zelo veliko že pisanega o tem

lp

devička -> velika vs. mala kolesa (13.9.2005 8:24:15)

Hmmm, včeraj sem gledala enega od PP, pa niso bila nič vrtljiva . Res pa je, da ostalih nisem niti gledala. Mogoče zato, ker so tisti "ta vrtljivi" večinomna trikolesniki, meni pa to ne odgovarja.
Stare poste bi pa z veseljem prebrala, pa iskalnik ne dela
LP, DS.

Anonimen -> velika vs. mala kolesa (13.9.2005 8:32:07)

Jaz pri mojem Haucku Joggerju nisem imela vrtljivo prvo kolo, pa je bil vseeno super lahek za peljati. Je pa res bil trikolesnik. Z malimi kolesi je pa tako, da po pesku ali kjerkoli drugje, razen po asfaltu, res nikamor ne prideš. Vem, ker sem imela tudi takega z majhnimi kolesi in sem enkrat Tiborja z vozičkom vred po polju nosila, ker ni nikamor več šel, smotani vozek. Pa dež je scal, pa vse je bilo blatno. Uf, sem takrat preklela! Obstajajo pa še srednja kolesa, za tista pa ne vem, kako se obnesejo po stranpoteh.

devička -> velika vs. mala kolesa (13.9.2005 8:47:03)

Kaj pa teža? Je cca. 13/14 kil vse skupaj veliko? Za nosit po stopnicah v 2. nadstropje? Otročka bi najbrž nosila posebej. Že zaradi varnosti...

brianna -> velika vs. mala kolesa (13.9.2005 9:41:11)

Oj
Ja teža za v drugo nadstropje ni tako malo, meni je kar dosti. A da bi ga pa spodaj pustila pa ne gre. Če ti odgovarjajo štirikolesniki, ti povem, da sem jaz kupila TRAXX Jaguar 4, meni zelo lep voziček, katerega lahko vidiš tudi v mojem albumu. Pri njem kolesa niso fiksna in se kar fino premikajo levo/desno, tako, da je tudi z njim upravljanje zelo fajn.

PP so fajn vozički, ampak po makedamu boš težko kam prišla. Moraš pa vedeti, kje se boš največ z njim nahajala, tako, da če boste makedam srečali samo na vsake toliko kvatre, potem po mojem ni potrebno razmišljati preveč v tej smeri. Na izletu pa lahko malčka neseč v nahrbtniku ali pa kaj podobnega

Za iskalnik nisem vedela, zato se opravičujem

lp

Stran: [1]