betricija -> RE: IVF/ICSI april-maj 2013 (23.5.2013 12:06:34)
|
evo mene...sem še malo po trgovinah bluzila, sicer komaj hodila, je bilo pa vredno...možek odprl šparovec [sm=jezicek.gif] torej..punkcija, sem že pozabila da boli. ok, boli je za preneset, samo imam občutek, da sem dol tolk napihnjena in itak, špika. pridelala pa samo 5 celic. tle sem pa kar malo razočarana. ali pa bi morala biti na mojo starost vesela. na levi strani so bili vsi folikli prazni, cisto je spunktiral, na desni so bili pa kar polni in je bil tudi reško zadovoljen. ET v nedeljo. upam,da bo prišlo do njega. bova pa šla kar s hčerkico dol..da bo videl kakšno lepotičko je naredil v prvo. tamala86, lepo te je bilo spoznat. kako je bilo??se vidimo v nedeljo? Tejchy čisto možno je da je prezgodaj za test. probaj z jutranjim urinom.a to so ti ivf delal? mogoče bo reško probal icsi naslednjič. pa držim pesti, da se pokaže + glede bolniške. vedno sem bila na bolniškem. v GKLJ ti itak dajo bolniško do ET pa potem še 3 dni, ne vem sicer kakšen smisel ima dati samo toliko in potem šele če je rezultat pozitiven, ti spet dajo bolniško...jaz sem jo vedno vzela dokler ni prišla [sm=hudicek1.gif], nazadnje sem jo imela kar 9mesecev hiihii. takrat so v službi vedeli, da se trudimo, tokrat sem vzela še 2 dni starega dopusta. bom videla, kakšen bo rezultat v nedeljo, če bo upanje, vzamem v ponedeljek bolniško, če bo čez nekaj dni rezultat [sm=rozacrtici.gif] povem šefu kaj je bilo, pa ma, da razume..itak bo.če bo pa kaj piskal, pa lahko vse delam doma in doma zaključim naloge..itak grem zdajle delat za službo, pa mi nihče nadur ne plača...samo da sem doma in ležim... v ljubljani so večinoma skoz dajal 5 dan ne glede na to, koliko celic si imel. tako je bilo 4 leta nazaj. šele sedaj so začeli s tremi dnevi... nič...prosim držite pestke, da je danes Čedo opravil svoje poslanstvo in da pridno čuva tistih nekaj celic.
|
|
|
|