|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2013
1.12.2013 16:46:20   
izibizi77
Pozdravljena dekleta, kako ste kaj?

Jaz imam obupno noč in dan za sabo user posted image začelo se je včeraj, ko mi je mala skoraj raznesla trebuh, potem nisem spala celo noč, ker sem imela hujše bolečine kot ob najbolj grozni M....začelo me je špikat spodaj, nisem mogla ne ležat, ne sedet, ne stat......hodila sem po hiši in vadila dihanje user posted image Proti jutru se je malce umirilo, nato pa danes ponovno....Pri kosilu me je objela še slabost, postala sem vsa mokra in sem šla kar v posteljo...celo nosečnost nisem hodila spat čez dan, a danes sem abonirana v postelji... Ne vem, ali se že kaj pripravlja, tudi po črevesju mi dela, kot bi mošt kuhalauser posted image user posted image Sicer imam še 19 dni do roka, tudi če bi že kaj bilo, ni panike. Še dobro, da imam jutri končno pregled, da tudi vidim, kako je zdaj z našo punco.

Skratka, malo sem mogla pojamrati, kako ste pa ve? Se že tudi kaj pripravlja? Kako je z Latko? Se že crkljajo?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 501
1.12.2013 19:45:57   
Barby.
zibizi77 sma ke na istem :s tu moj vcerajsnji vecer je biu grooza. Popaudan smo sicer pohajkovali po trgovinah je blo usee super, zvecer ja n 1x v sekundi taka slabost da adiiijo sem misla da bom umrla dobesedno in pol se driska taka da sem skoraj eno uro prezivela na wc nisem mogla nic :((( in tid spikalo me je cez ceu trebuh oz.taka bolecina d je. neznam opis :((( pol se j pa v minutki use uredilo slabost je minsla, cez noc pa sem spala kot dojencek danes do 10h popaudan :/ danes me pa tako noga boli oz.v krizu in skozi dol v nogo da tud ze ceu dan lezim :/ katastrofa. jaz pa imam pregled v torek tako da upam da seuse uredi. ti pa javii kako bos jutri zrihtala :)) pa sem se jaz malo pojamrala :P latka pa se ni nic jaula tako da nevem nic vrjetno se ze pridno cartajo :$$$

(odgovor članu izibizi77)
Neposredna povezava do sporočila: 502
1.12.2013 20:04:56   
izibizi77
Ne vem, ali je luna ali kaj...ampak prejle sem se pogovarjala s kolegico, ki ima tudi decembra rok in je tudi čisto fuč user posted image ali pa se kaj dogaja user posted image user posted image ma po pravici, tudi če se že, kr naj se....bi že z veseljem cartala našo pupo.

Jaz sem se zdele še zdepilirala, nohtke zrihtala, postrigla in pobarvala sem se v petek, tk da sem ready steady za v P user posted image

Je pa fajn, ko lahko vsaj malo komu pojamraš, je prec bolje user posted image

Barby upam, da bova danes bolj mirno spali!! Jutri pa novičke user posted image

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 503
1.12.2013 20:11:27   
Barby.
se opravičujem za pisne napake sem z mobija pisala in nekaj jezi user posted image

nekaj bo, če smo use tako user posted image meni je mogoče učeraj škodlo preveč hoje kr smo hodli okoli res od 2h do 8h hehehe .. babe pač :P jaz sem včeraj zvečer samo po tiho upala da če se že kaj dogaja naj počaka VSAJ do pon zjutraj (še vedno upam na epiduralno) user posted image drugač pa bi tud jaz že rada rodila da se že cartamo. sicer pa še tako samo 16dni do roka user posted image
ja prau paše da lahko nekomu tako malo pojamraš in da ima nekdo enake težave ( pa ne privoščim nobeni da nebo pomote :P ) ampak je lažje .. sicer pa me moja mami in moj dragi poslušata kako jamram. ampak včeraj mi je bla res SILA, tako hudo še mi ni blo user posted image samo da je mimo ..
tud jaz zdaj skočim lepo pod tuš glavo oprat, zdepilirat in to tako da bomo tud ready user posted image

izibizi77 tudi jaz ti danes želim ČIMDALŠO in LEPO noč, jutri pa lepo rihtaj na pregledu, bom čakala na novičke :))

Neposredna povezava do sporočila: 504
1.12.2013 20:16:48   
Barby.
sem pogledla v temo DVOJČKI 2013 če vejo kaj če latka že carta in sem zasledila tole (post pa je biu napisan včeraj ) :

Latka sporoča naslednje:
Včeraj ob 12.30h sta s CR na svet prijokala Lara(2980g in 49cm) in Jaka(3110g in 49cm)

tako da latka čeeeestitke & lepo se cartajte, sta prava korenjaka ta dva tvoja sončka !! sem vesela zate :))

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 505
2.12.2013 0:00:12   
cowgirl
Aloha
se mal, pa bo.
jutri grem na ctg. itak me pa sraufa ze vec kot en teden... upam da ne ostanem kar notri... bomo videli.
bom mela potovalko s sabo za vsak slucaj. ce jo bom mela me ziher posljejo domov, ce jo pa ne bom mela s sabo me pa lahko Murphy zafrkne.

Carpe diem

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 506
2.12.2013 9:13:53   
šrimpf
dobro jutro!

Najprej, latka, čestitkeeeee!!!!! Lepo se crkljajte!

Tudi za mano je obupen vikend, slabe volje sem bila, vse me je bolelo, spala nikakvo, za povrh se mi je vnelo oko, sem si danes ponoči trikrat čistila s fiziološko, ker je bilo čisto zlepljeno. mala je še zelo živahna, čeprov dol me pa tišči močno, trebuh otrdeva. komaj komaj komaj čakam, da grem tudi jaz rodit.
joj ja, jaz moram tudi spakirat.

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 507
2.12.2013 10:50:45   
Barby.
učitno je res nekaj v zraku, da smo use neke čudne in se pri vsaki že nekaj dogaja user posted image grooza. tud jaz sem danes rabla do pol 2h ponoči da sem zaspala, čeprau je bla pol mirna noč HVALA BOGU.

cowgirl -> mogoče boš se ti tudi že cartala ta teden, če ne že kr danes al pa jutri :P hehe .
štrimf -> še nimaš pripraulene torbe za v P ? pol je res zadni čas, da te ne preseneti kaj user posted image

Preden si bil spočet, sem si te želela,
še preden si bil rojen, sem te ljubila,
in komaj si se rodil, bi zate umrla.
To je čudež življenja !! <3

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 508
2.12.2013 11:45:16   
šrimpf
barby, evo, zdajle si me spodbudila, da sem šla pakirat. veliko stvari je itak v uporabi, recimo toaletne zadeve, pa dokumenti... v prvi nosečnosti sem to stalno sabo vozila v avtu, na koncu se je pa zgodilo, da je moj pozabil stvari v prtljažniku, ko sem tako dramatično rodila, in sem se naslednji dan zbudila brez vsega, še telefona nisem imela, da bi domov poklicala user posted image so mi prijazne sestre na intenzivni posodile telefon. joj, zdaj v drugo sem res tako bolj u izi :D

še vedno sem v dilemi, kaj točno otroka oblečt, nimam občutka za velikost, a vzet kosmatega pajaca pa še vrečo, a samo vrečo, da je ne bom skurla v avtu, kaj spodaj, ...aaaaaaa v glavnem po moje bom spakirala pol omare, potem bom pa na mestu videla, kako pa kaj. v prvo sem nekaj čarala in nisem spakirala za malega al kaj je že bilo, sem naročala, kaj naj prinesejo in niso prinesli bodija za dojenčka, tako da je bil v bombažnem pajacku pa jopici. HB je bilo poletje user posted image . joj upam, da bo tokrat malo manj kaotično user posted image

< Sporočilo je popravil šrimpf -- 2.12.2013 11:51:13 >

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 509
2.12.2013 11:50:54   
Barby.
jaz imam torbo priprauleno že več kot mesec haha .. nevem, sem mela občutek da bom šla ful prej rodit user posted image
not pa mam:
- crokse(namesto copatov)
- dvoje debele zokne(me rado zebe v noge)
- toaltne stvari ( labelo, kremo za bradavice, milo za tuširanje, ščetko in pasto bom dala preden grem seveda, nimam pa šampona za lase kr si bom jih vrjetno doma prej oprala )
- mrežaste hlačke (za ziher)
- dokumente pa imam itak skoz v torbici + materinsko knjižico, tudi je vse potrebno kr v njej not
- za bejbija mam polek še dudiko, pa ene debele zoknčke & bombažno kapico.
- pol na dan odhoda pa bom vzela še fotaparat polnilec pa telefon seveda user posted image

tak da to je usee :P razmišljam še o kopalnem plašču samo .. SMEŠNO je tole. sej res da sem stara komaj 20let ampak imam edini plašč hello kity ( user posted image user posted image ) & bo vrjetno malo smešno zgledlo, da grem rodit pa takšen otroški plašč gor user posted image user posted image

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 510
2.12.2013 11:55:49   
Barby.
aja za dojenčka ( za odhod domau) pa je tud posebej torba priprauljena kr v jajčki pa imam noter:
3 tetra plenice
oblačila za domou ( bombažne žabice, bodi z dol.rokavi, pa še en termo kompletek oz.plišast št.56 majčka in hlačke, zoknčke debele, eno bombažno kapico in eno malo debelejšo, pa kosmatega pajacka pa še dekico bom polek vzela za ziher :D aja pa pamerski2 najtamajnši pa eno previjalo plenico, kr se bom tam pol odločla če bom na začetku previjala v fiziološki položaj )
to pa je tudi vse :D moja oblačila pa bo dragi pustiu kr v avtu (tista v katerih bom šla v P ) da nebo tega slučajno pozabiu :D

upam da sem ti kaj pomagala :D

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 511
2.12.2013 11:56:48   
šrimpf
ah kjeeee, ti kar mirno hello kitty! jaz bom mela pa bolnišnične papuče, imam samo ene stare roza krokse za po vrtu, drugače pa poleti nosim japanke, zdej samo za to pa ne grem novih kupovat. štumfov sem si pa zdaj ene 10 napakirala, pa mrežastih gatk, modrc za dojenje še, pa blazince, lanolin za bradavice (me je v prvo ena rešla s to zadevo oz. moje bradavice - še danes sem ji hvaležna :D), dudke imam tudi pripravljene, toaleta bo pa res na koncu, si bom šla une male dozice kupit, pa novo zobno pasto, da ne bo moj brez ostal. oooh jutri me čaka še en šoping user posted image saj ne da se pritožujem, bo kar pasalo po sitnobnem, tečnem in bolečem vikendu.

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 512
2.12.2013 12:01:06   
Barby.
uffff še dobro da si me spomnila, morem še tud jaz jutri it po modrček za dojenje sem zdaj skoooraj pozabla user posted image blazinice pa tudi že imam tako da upam da sem se na use spomnila :P ..
jaz tudi jutri zjutraj hitro na pregled, pol pa še z kolegico malo kafetkat, se nisma vidle že 1000let pa še v en mali šoping( bo oni dneunik za dojenčka in modrc ) pol pa bomo še vidli kam nas pot ponese ( morda celo v P user posted image )

(odgovor članu šrimpf)
Neposredna povezava do sporočila: 513
2.12.2013 12:02:55   
Barby.
jaz lanolina sicer nimam, sem dobila za "darilo" ceu koplet kremic od mislim da MULERA al DM .. kremo in olje proti strijam & pa kremo za bradavice, tako da bom sprobala to, če nebo pomagalo pa bom dragega poslala po lanolin al pa bepanthen :D

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 514
2.12.2013 13:48:15   
cowgirl
jap, stw mele prav.jutri po vsej verjetnosti spoznam mojo novo princesko. danes sem s sabo vzela potovalko in se dobro da sem jo. ostala sem not, ker sem ze malo odprta in se popadke imam... juhuHu!
lp iz postojne. pocivajte punce, da vas ne prehiti.

Carpe diem

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 515
2.12.2013 14:07:05   
Barby.
cowgirl - > user posted image držim pesti da čimhitreje in čimlažje opraviš z porodom !! pa se je odprla sezona DECEMBRČKOV ! user posted image juupi. sej ste že donošeni ne ? mi smo danes zakorakali v 38t :DD . poročaj ko bo kaj novega !! držim pesti user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 516
2.12.2013 15:07:37   
3456k
da se vam pridružim. rok imam danes teden in se še nič ne dogaja,čakamo

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 517
2.12.2013 17:19:32   
Barby.
3456k dobrodošla :D za spol vete ? mu/ji je preveč lepo v bušiju heheuser posted image

izibizi77 kako pa si ti kaj danes rithala na pregledu ? a si tud ti šla rodit al user posted image kaj ?

(odgovor članu 3456k)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.12.2013 17:29:10   
izibizi77
Evo mene......sem kar malo razočarana. Sem upala, da se je res mala obrnila, ampak se ni user posted image glede na to, da smo dopolnili že 37t 3/7, je izredno malo možnosti, da se bo še obrnila. Sicer je vse ostalo bp, se še nič ne dogaja, ampak tudi nisem dobila konkretne informacije, kako bo moj porod sploh izgledal. G pravi, da vztrajamo pri naravnem, čakamo do roka, če se bo samo začelo kaj dogajati, ob roku še enkrat pretehtamo možnosti ali se odločiti za CR ali ne. Sama si želim roditi naravno, je pa tudi res, da so me nekatere ful prestrašile, kako razkiran je tak porod tako za mamico kot otročka. Ampak zakaj potem vztrajajo? Nič več mi ni jasno......user posted image user posted image

Odločila sem se, da bom res pridno pila čaj iz malinovih listov, masirala presredek (no ta naloga je moževa user posted image ), potem pa kar bo bo.....sem strah pa vseeno gloda....

Glede imen....midva sva že pred tremi leti, ko sva se odločila za družino skupaj izbrala imeni za fantka in punčko. Vmes sem imela dva SS, a imena so ostala. Sicer naju je ravno lani njegova sestrična prehitela in dala svoji hčerki enako ime, kot imava ga midva izbranega, ampak nama je to ime TOP in sva rekla, da se ne bova ozirala na to. V končni fazi bosta imeli drugačen priimek, pa tudi kar precej narazen sta doma.... Itak pa če tako gledaš, bi za vsako ime lahko našel nekoga, ki ga že ima user posted image

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 519
2.12.2013 17:34:24   
Barby.
izibizi77 še vedno je upanje da se pupa obrne .. nekje sem glih danes zasledila neko tekočino ki bi najpomagala da se otrok sam od sebe obrne, poiščemin ti posredujem link :D pomoje probat ni greh ..
pomoje če bi blo ful nevarnosti nebi vstrajali pri takšnem porodu. v MŠ so rekli, da prvo rodkam takoj če se otrok ne obrne napovejo R; drugače vstrajajo do zadnjega za naravni porod . tako da nevem :)) še useeno držim pesti da se obrne pupa :))

sej to nima veze bote jo pa ljubkovalno kako drugače klicali kot sestrično, ko se boste pač srečali :P .

Neposredna povezava do sporočila: 520
2.12.2013 17:36:12   
Barby.
http://med.over.net/forum5/read.php?421,9042579 evo, izvoli :) probaj,mogoče ti bo pomagalo :)

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.12.2013 17:51:06   
izibizi77
Barby hvala ti za link, bom poskusila.....probat ni greh user posted image čeprav veš kaj me potem bega....kako bom pa vedela, da se je obrnila?

Jaz sem prvorodka, ampak je rekla danes G, da ne bo kar zaključila s CR, da se počaka....mene pa ravno ta negotovost najbolj ubija...... V bistvu so me prestrašili vsi komentarji, da je tak porod nevaren tako za mamico, kot otroka, kaj vse lahko gre narobe....in res sem potem čist zmešana že od tega. Čeprav imam zaupanje v svojo G in verjamem, da me v nekaj ne bi silila, če bi bilo preveč razkirano, pa vendar.....

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.12.2013 17:56:14   
Barby.
kdaj pa imaš naslednji pregled ? jutri si idi kupit, pa pokliči svojo G in uprašaj če je kakšna možnost da t nardi nasledni dan spet uz, kr si jemala ta zdravila da te zanima če se je pupa obrnila, al pa jo poliči preden greš po te "krogljice" in ji povej da bi probala pa boš vidla kaj ti bo rekla :D vrjamem da te je strah in da so te prestrašli, ampak glej pozitiuno z tabo in tvojo pupo bo use suuper, bojo zdravniki in osebje sigurno poskrbeli zato ! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 523
2.12.2013 18:16:43   
izibizi77
V ponedeljek....bom šla v nabavo, potem pa pred pregledom poskusila. Pa da vidimo. Sicer sem se že pozanimala, lahko se prijavim tudi na samoplačniški UZ...

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.12.2013 19:03:29   
cowgirl
novica. ne bodo me se na mizo dali.. kar je za bejbija sigurno bolje. cakamo do cetrtka.
moja prva je bila v meddenicni vstavi. naredili so mi HB carski rez. v nekaterih porod. sparajo in ne delajo cr takoj
cr je veliko bolj drag kar se tice zsvarovalnice in osebja.
delali so mi tudi obrat. zunanji.ni slo. v 37. tednu je pa tudi plod velik in se ponavadi ne obrne. za kar ima mogoce tudi razlog.
mogoce je popkovnica kratka, mogoce je tvoja maternica take oblike. ni vse belo ali crno.
pogumno naprej. kakorkoli se bos odlocila.

Carpe diem

Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?