izibizi77
|
Punce, dva dni me ni na netu, pa se toliko dogaja Vesela sem za vsako od vas, res jeprišel tisti čas, ko bomo stisnile naše štručke k sebi. Jaz sem imela včeraj pregled v APN in še vse mirno. Nič popadkov, babika živahna, ni pa mi naredila UZ, tako da še vedno ne vem, ali se je damica obrnila. Malo upanja mi je dala sestra, ki mi je štimala CTG, da se je dete verjetno obrnilo naj se ji besede pozlatijo!!! Drugače pa opažam, da me matrajo stopnice z možem živiva pri njegovih in imava v nadstropju svoj del, ampak sem zdaj dosti dol v spodnjem štuku, ker mi je kar malo dolgčas in zdaj kar krepko premislim, predno grem gor pa dol po stopnicah Imam pa eno vprašanje.....zadnje čase se mi zdi, da moja punca čisto drugače brca....seveda,malo prostora, ampak vseeno....kje ve, ki imate otročke navzdol obrnjene, največ teh premikov čutite? Meni zdaj premika celi del nad popkom, pa ne vem, ali to dela z glavico ali z nogicam. Ko sem bila na zadnjem UZ, je G kar otipal glavico zgoraj, tudi sama sem jo, zdaj pa jo ne več..... Vsem, ki ste že v nizkem štartu, srečno, mi v petek dopolnimo 37.teden in bomo donošeni potem počakamo še do nedelje, da bomo decemberčki potem pa lahko gremo rodit Pozdravček!
|