|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Decembrke 2013
6.8.2013 22:53:42   
natykaa
punce, meni že nekaj časa noče odpirat zasebnih sporočil, tako da se opravičujem vsem novim nosečkam ki ste mi pisale za vstop v fb skupino. Najboljše da kontaktirate cherryblossom in vam bo ona pomagala do naše skupinice :) lp

(odgovor članu alin10)
Neposredna povezava do sporočila: 326
21.8.2013 12:41:43   
poletje2
kje pa jo naj kontaktiram tale forum men ni nič jasn...rada pa bi se vam pridružila v skupini na fb..a mi katera posreduje mail svoj al kakorkol drugače?

(odgovor članu natykaa)
Neposredna povezava do sporočila: 327
27.8.2013 14:27:59   
Anonimen

user posted image
Živjo mamice-to-be :) Se opravičujem, ker 'vdiram' v vaš forum, vendar iščem male modelčke, ki bi jih lahko ujela v svoj objektiv v prvih dneh njihovega življenja. Tako bi ustvarila trajen spomin na vaš mali čudež. Ker gre za tako imenovani portfolio building, bi bila cena zelo ugodna. Prvi, ki se javi pa bom slike podarila. Vašo željo po sodelovanju izrazite z odogovorom na ta post. Lep dan in prijteno nosečnost vsem vam, N 

(odgovor članu poletje2)
  Neposredna povezava do sporočila: 328
28.8.2013 13:00:40   
CheryBlossom
Jaz bi bila načeloma za, ker z mojim tako ali tako razmišljava v tej smeri, da bi dala slikat naša dvojčka, ko se rodita.. Me pa zanima vaša lokacija, kajti mi smo iz Goriškega konca...

Velikokrat ponoči budna gledam kako se moj otrok izgubi v mirne sanje, v medli svetlobi življenska energija prečka moje misli, a sploh kdo dvomi kako dobro se počuti moje srce...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 329
29.8.2013 12:35:35   
Anonimen
Jaz sem z Gorenjske.

(odgovor članu CheryBlossom)
  Neposredna povezava do sporočila: 330
6.9.2013 16:58:14   
TinKa MarinKa
Živjo!

Pravijo bolje pozno kot nikoli ... rada bi se pridružila klepetanju, da se malo pomirim, zvem še kaj novega itd. Pričakujem prvega korenjaka, PDP imam 10. 12. 2013, je pa pri 29ih letih moja 1. user posted image . Prihajam pa iz Zasavja.
Rada bi se pridružila na privat forumu oziroma na FB-ju, če je mogoče.
Uživajte v brcah malih srčkov!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 331
12.9.2013 11:25:40   
mojebitje
Hej :)
Tudi jaz bi se vam z veseljem pridružila pri vaših čvekanjih (tudi na fb-ju, če je mogoče).
Sicer sem noseča prvič in 11.12. pričakujeva fantka. Sem pa iz Vrhnike.
Imam pa še eno vprašanje. Ali ste se že odločale za nakup zimskega kombinezončka? Ste kupile novega ali rabljenega in za katero številko ste se odločile?
No, upam, da ste vse zdrave in prav tako vaši otročički!

(odgovor članu TinKa MarinKa)
Neposredna povezava do sporočila: 332
12.9.2013 12:22:54   
alsa1
TinKa MarinKa in mojebitje na zasebca mi pošljita ime in priimek oz. kar pač sta na fb-ju, da vaju dodam za prijatelje in nato v skupino.

(odgovor članu mojebitje)
Neposredna povezava do sporočila: 333
10.10.2013 14:54:49   
Barby.
lep pozdra :D

& kako se počutite user posted image ? tale tema ni nekaj aktualna na tem forumu :/

(odgovor članu alsa1)
Neposredna povezava do sporočila: 334
14.10.2013 10:55:37   
mojci13
Pozdravljene nosečke,

Malo vpadam v vaš forum, sicer sem bila junijka 2013 in moj malček bo jutri star 5 mesecev.

Če slučajno katera potrebuje kaj nosečniških oblačil, naj se mi javi. Malo mer za orentacijo. 165 cm, pred nosečnosto 60 kg, na koncu 73.

Prodam pa tudi skoraj nerabljeno črpalko Medela Swing, zapakirano v originalni embalaži z računom in garancijo. Nova cca 160 €, prodam za 80 €.

lp in uživajte v nosečnosti.

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 335
4.11.2013 11:02:59   
cowgirl
Živjo punce! Najbrž že težko čakate dan D... jaz ga. počutim se obupno in ne morem nič jest, ker me tako zgaga matra.
Ste se za imena že kaj dogovarjale s partnerjem, imate že zbrana? Kako je z izbiro porodnišnice? ste že odločene? Jaz imam napovedan CR, tako da še premišljujem, kam bom šla.
Uživajte še te zadnje tedne.

Carpe diem

(odgovor članu mojci13)
Neposredna povezava do sporočila: 336
4.11.2013 11:19:47   
Barby.
ja jaz že res nestrpno čakam na našega malega škrata user posted image , še kakšne 3 tedne do donošenosti naj počaka pol pa naj kr hitro pride user posted image , glede imena mi2 imava zbranega že od začetka, nama je obema fuul všeč NIK ( kr pravijo da bo fantek, za punčko se še morma malo pogovorit če bi slučajno bla user posted image ) drugač pa tuud mene grozno muči zgaga sploh zvečer, katastrofa in to že kr kake 2 mesca, mi pa nič prau ne pomaga user posted image počutje je tud tako tako, sem že 2 tedna nenormalno prehlajena sicer gre že na bolše počasi, upam da čimprej mine kr sem čist brez energije. pika me nekaj nad sramno kostjo že ceu dan upam da se ne pripraulja kaj.
drugač pa glede porodnišnice, jaz bom šla kr v MB mam najbližje tako da ..
cowgirl -> kako to da imaš napovedan CR ? :)

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 337
15.11.2013 8:37:29   
Barby.
lep pozdrav !

user posted image vedno bližje je naš dan D .. kako se počutite ? vas je strah kaj ? a je mogoče že šla katera "predčasno" rodit ? :/ .. javite da še zadne tedne nosečnosti malo poklepetamo, bi pasalo v takem čudnem vremenu malo izmenjat informacije user posted image

(odgovor članu cowgirl)
Neposredna povezava do sporočila: 338
15.11.2013 10:06:36   
latka
Barby, kar nekaj nas je decembrk, vendar so že na začetku vse pobegnile čvekat na FB, jaz pa sem na temi Dvojčki 2013, ker pričakujemo dvojčke. Zaenkrat se še držimo 3v1, vendar pri dvojčkih sedaj že lahko čakamo porod vsak dan, tako da verjetno ne bomo zdržali do konca. Lepo bi pa bilo, če bi zdržali še naslednji teden, saj bosta takrat donošena, kar je za dvojčke super. Smo pa od danes uradno na porodniškem.user posted image

Kdaj pa imaš ti rok in kako velik je že plod?

Če želi katera tukaj klepetati, sem jaz tudi za.user posted image

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 339
15.11.2013 10:16:12   
Barby.
jaz žau nisem več na fb tak da bi mi klepetanje tukaj prišlo zelo prau :)) .. aaaa vi pa kr 3v2 .. čestitke user posted image glede na to da sta dvojčka sta že tako daugo zdržala v bušiju, ponavadi se kr hitro rodijo dvojčki. upam da še čimdlje zdržite v kompletu user posted image .. torej si zdaj v 35 / 36 t ? jaz sem danes v 35t 5/7 tako da smo tud že neučakani kdaj bomo se lahko cartali user posted image ampak tud jaz upam da zdržima vsaj do donošenosti. za splola že veste ? mi bomo dobili malega navihančka user posted image . PDP pa imam uradno 16.12 ampak imam tud občutek da bo prrej user posted image v ponedeljek na pregledu mi sicer ni povedla kako velik je plod je pa rekla da je težki nekje 2990 -2300g :D lepo napreduje :)) pa tvoja dva ?
jaz sem za klepetanje tukaj, se silim tu noter že par mescou pa so nam vse na fb pobegnile user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 340
15.11.2013 10:40:28   
latka
Jaz tudi nisem na FB. Mi smo sedaj 36t 2d, torej v 37. tednu in če bi nam ga uspelo dopolnit, bi bilo super. Naša malčka tehtata vsak nekje po 2400g, tako da je že kar težek trebuh.
Po mnenju dveh G bi naj imeli user posted image user posted image ,imamo pa že doma 9 letnega sina, ki že nestrpno pričakuje prihod dvojčkov.user posted image

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 341
15.11.2013 10:47:31   
maiialea
jaz sem sicer na fb,ampak tudi tu pridem čekirat vsake tolko user posted image mi bomo pa predvidoma 11. 12 dobili user posted image doma pa mam že 3 in pol letno user posted image , meni teže pa mer nikol ne pove je pa očitno vse ok če ne komentira

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 342
15.11.2013 11:12:31   
latka
Torej smo vse nekje enako dolgo noseče, samo nekaj dni razlike.user posted image

Drugače se v redu počutite?

(odgovor članu maiialea)
Neposredna povezava do sporočila: 343
15.11.2013 11:43:16   
Cita_2
Jaz sem tudi decemberka in bi bila zelo vesela, če forum zaživi. Rok imam 24.12. in pričakujemo punčko. Očitno je težja od ostalih saj je ginekologinja ocenila njeno maso na 2390 g (v ponedeljek, ko je bilo trajanje nosečnosti 34/1.)

Moje počutje je super. Sem polna energije, dobro spim. Bolečin nimam.
A so vaši dojenčki zelo živahni?

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 344
15.11.2013 12:25:38   
latka
Cita, super za lepo nosečnost, pa za že kar veliko pupiko.user posted image

Si lahko predstavljaš, kako je šele meni, ko nosim dva živahna malčka v trebuhu.user posted image

(odgovor članu Cita_2)
Neposredna povezava do sporočila: 345
15.11.2013 13:08:14   
Barby.
latka te je pri vas pestro user posted image .. jooj živahn je že v trebuhu tak da joj kaj šele bo hehe , me včasih ko ležim kr celo premakne ko se začne obračat noter user posted image da o kaki brci pod rebsro sploh ne govorim kr včasih zaboli ko user posted image .. ampak tako vsaj vem da je use okej. je res vlka punčka cita_2 user posted image čestitam tud tebi . !!

POČUTJE : hja no .. sem celo nosečnost govorila da če nebi mela trebuha sploh nebi vedla da sem noseča , zadne tedne pa me taaaako zgaga muči zvečer ko se uležem da katastrfoa, mal so me začeli krči po nogi grabit, skoz me nekaj pika v trebuhu drugače pa kr gre no user posted image pa nerodna sem kot hudič. pa tud lena sem zadne 14 dni .. se mi nič neda, kr sem brezposelna sem že od augusta doma, pa sem čez tedn do zdaj vedno use pospraula, zlikala in use da je biu za vikend mir, zdaj pa še 2tedna koomaj da kaj naredim po hiši, vsaki dan malo pa zlooo počasi pa gre user posted image user posted image

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 346
15.11.2013 13:15:18   
Barby.

IZVIRNO SPOROČILO: maiialea

jaz sem sicer na fb,ampak tudi tu pridem čekirat vsake tolko user posted image mi bomo pa predvidoma 11. 12 dobili user posted image doma pa mam že 3 in pol letno user posted image , meni teže pa mer nikol ne pove je pa očitno vse ok če ne komentira

tudi meni je šele zdaj na pregledu povedla kolko je user posted image težki, prvič zdaj .

kako pa imate kaj preglede ? a vam na vsakem naredi UZ ? :)) mi mamo sedaj kr smo proti koncu vsaki 14 dni v decembru pa vsaki tedn user posted image

(odgovor članu maiialea)
Neposredna povezava do sporočila: 347
15.11.2013 13:23:07   
latka
Mi imamo od 35.t preglede na teden dni, ta teden je bil UZ+CTG, od naslednjega tedna pa samo CTG.

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 348
15.11.2013 13:26:51   
Barby.
meni še sploh ni delala CTG.ja :o .. mi pa vsakič nardi UZ .. bomo vidli mogoče mi bo zdaj, 25.11 naredla CTG :))

(odgovor članu latka)
Neposredna povezava do sporočila: 349
15.11.2013 17:09:01   
Cita_2
Meni še niso naredili CTG-ja. UZ-je sem pa imela 3 v celi nosečnosti. Na preglede me naroča vsake 2 tedna (od 34 tedna dalje).

Barby proti zgagi lepo pomagajo žvečljive tablete Rennie. Jih kupiš v lekarni brez recepta in jih lahko brez problema jemlješ v nosečnosti.

A pije katera čaj malinovih listov?

(odgovor članu Barby.)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?