soncek3 -> Kateri I-Robot (2.4.2013 11:37:20)
|
Prebiram, prebiram izkušnje uporabnikov Roombe na internetu, v glavnem ste uporabniki zadovoljni. Tako, da sem se nekak tudi jaz odločila, da ga kupim. Vendar ko prebiram na raznih forumih, sem v glavnem zasledila pogovore iz let 2009-2011, zdelo se mi je, da je najbolj pohvaljena ROomba 581. Zanima me, kako je pa kaj s temi novejšimi, izpopolnjenimi Roombami 770, 780.., pa tudi serije 660, 650 (trenutno so v Merkurju v akciji za 299 €). Doma imamo vse prostore brez pragov, tepihov, vsega skupaj je cca 150 m2, vendar sob ne bi sesala dnevno. Prostori, ki bi se sesali dnevno, jih je nekje 90m2 (jedilnica, kuhinja, dnevni prostor, rač.prostor, hodniček - to je v bistvu vse brez vrat in kakršnih koli pregrad). Bi to očistilo z enim polnjenjem, bi bilo tukaj smiselno uporabljati svetilnik (več svetilnikov). Ti novejši modeli nimajo zraven svetilnikov, jih moraš zraven dokupit, mislim da edino pri 581 dobiš zraven tri. So pa pri teh novih zmogljivejše baterije. Torej prosim za vaše izkušnje, za ceno računam do 450 €. Hvala in lep dan!
|
|
|
|