Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kronično zamašen nos 21.4.2013 9:46:40
|
|
|
|
nevergiveup
|
Ja, Zora!! A veš, da na to nisem niti pomislila, da je še čakalna vrsta ene tri mesece!!! Res hvala, da si to napisala... V bistvu je naše stanje veliko boljše, ampak napotnico bom po moje vseeno rabila... Do jeseni pa je itak še nekaj časa, tako da bomo vztrajali, da sami to rešimo.. Je pa velika verjetnost, da se je žrelnica že tako zelo povečala (zaradi dihanja skozi usta), da brez operativnega posega ne bo šlo :/
|
|
|
|
RE: Kronično zamašen nos 10.5.2013 15:16:32
|
|
|
|
pikatara
|
Pri mojem sinku je ista težava z zamašenimi sinusi. Nos ima čito prehoden, nikakor pa mu nisem mogla razbit v sinusih. Pri vsakem najmanjšem napadu je dobil bronhiolitični napad. Po vseh možnih kontrlah, parkrat na ORL-ju, na pol leta pri pulmologu so mu dosedaj pomagale edino kapljice nasal flixonase. S tem da vmes naša pediatrinja ni bila navdušena nad temi kapljicami in sem jih opustila (dajam mu jih samo, kadar ima čisto zabasan nos). Takoj smo dobili dva napada. Mi je pa sodelavka povedala ua sinupret kapljice in so ful učinkovite. Zadnji zabasan nos smo rešili s njimi.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Pravice iz naslova krajšega delovnega časa Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
OblačilaRahoAli kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?da (
11%)
ne (
76%)
pogojno, če je ugodna cena (
13%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!