|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kronično zamašen nos
21.4.2013 9:46:40   
nevergiveup
Ja, Zora!! A veš, da na to nisem niti pomislila, da je še čakalna vrsta ene tri mesece!!! Res hvala, da si to napisala... V bistvu je naše stanje veliko boljše, ampak napotnico bom po moje vseeno rabila... Do jeseni pa je itak še nekaj časa, tako da bomo vztrajali, da sami to rešimo.. Je pa velika verjetnost, da se je žrelnica že tako zelo povečala (zaradi dihanja skozi usta), da brez operativnega posega ne bo šlo :/

(odgovor članu Zora*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
10.5.2013 15:16:32   
pikatara
Pri mojem sinku je ista težava z zamašenimi sinusi. Nos ima čito prehoden, nikakor pa mu nisem mogla razbit v sinusih. Pri vsakem najmanjšem napadu je dobil bronhiolitični napad. Po vseh možnih kontrlah, parkrat na ORL-ju, na pol leta pri pulmologu so mu dosedaj pomagale edino kapljice nasal flixonase. S tem da vmes naša pediatrinja ni bila navdušena nad temi kapljicami in sem jih opustila (dajam mu jih samo, kadar ima čisto zabasan nos). Takoj smo dobili dva napada. Mi je pa sodelavka povedala ua sinupret kapljice in so ful učinkovite. Zadnji zabasan nos smo rešili s njimi.

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 27
10.5.2013 17:22:53   
Loose
No, nekje sem bral da je kronično zamašen nos lahko tudi posledica govorjenja z nostralnimi mišicami. Ker jih namreč konstantno aktiviraš, pri tem si pa kot malček dodatno izpostavljen vnetju. Nisem se nič poglobil v to, mislim pa da je bil angleški članek na temo učenja vokalov.

(odgovor članu nevergiveup)
Neposredna povezava do sporočila: 28
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Oblačila
Raho

Ali kupujete otrokom rabljena oblačila (second hand)?

da (11%)

ne (76%)

pogojno, če je ugodna cena (13%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!