katniss -> RE: Marčevke 2013 (24.11.2013 16:57:13)
|
Pozdravljeni, za nami (no bolj za mano) je kr naporen teden. V nosecnosti sem pridelala pesek v zolcu in do zdaj so bili napadi redki in sem jih lahko obvladovala s protibolecinskimi tabletami. Od prejsnjega ponedeljka pa sem prakticno zacela dobivati napade vsak dan in tablete vec niso pomagale. [sm=smiley19.gif] Zacelo se je ze v Sloveniji, na poti domov sem na letalu samo potiho upala, da bo vse ok (in je bilo!), potem pa sem prejsnjo nedeljo prezivela vecer na urgenci (na sreco je bila oma pri roki in je pazla na Alekseja), nakar so si napadi sledili dnevno do nekje srede, ko sem imela tudi posvet v bolnici za odstranitev zolcnika. Zdaj cakam samo se na datum... in jem samo nemastno in kuhano hrano. V glavnem, bila sem res cisto izcrpana, pikec si je moral spet malce ritem najt (se mi zdi, da smo ga spet ujeli), tako da sem vsak vecer res samo v posteljo se padla. Zdaj je ze malce boljse, napadov vec ni, ker sem res ful previdna pri hrani ampak resnicno upam, da bom cimprej na vrsti za operacijo. Najela sva elektricno crpalko za mleko (seveda rabim vecji nastavek za crpanje...), da lahko naredmi zalogo mleka za tisti dan in noc, ko me ne bo doma. Malo me dajejo zivci, ker me je blazno strah narkoze, strah me je tudi kako bo pikec brez mene (tako kot je Mamaja zgoraj napisala, je tudi nas trenutno v fazi, ko je cisto nor name in bi samo plazil po meni), tasca se mi je malce zamerila, ker mu ni pokakane plenicke menjala pravocasno in je dobil izpuscaje in sem cisto negotova, ce bo za tamalega dobro posrkrbljeno. (Seveda bo, samo jaz zdaj malce dramatiziram...[sm=zmeden.gif]). No kakorkoli, gremo na bolj vesele zadeve [sm=smiley1.gif] GH: Imamo tri obroke![sm=bravo.gif] Ok, ne vem ce so cisto uradno menjani, ker pije se vedno veliko in kadarkoli hoce, ampak trikrat na dan zelo lepo je. Sadno zitna kasica dopoldne (kuhana jabolka in hruske s piro so zakon trenutno), kos kruha z maslom za kosilo (ce bo sel v vrtec, ga moram navadit, da to poje, ker tam ne dobijo toplega obroka) in pa topla hrana popoldne (hokaido buce z leco bi po moje vsak dan jedel trenutno[sm=smiley36.gif]). Spanje: Zacela sem s 'treningi' spanja cez dan, tako kot so opisani v knjigi od E.Pantley in moram reci, da sem danes bila prijetno presenecena, ker sem lahko uro in pol v miru brala! Ponoci se vedno dvakrat pije mleko, se trudimo odvadit ampak bo se nekaj casa trajalo se mi zdi... Gibanje: Kar naenkrat zna kobacati, potegne se tudi v klececi polozaj in iz tega skorajda v stojecega ampak mu skusam to se malce preprecevati. Bucko bo nekako presisal sedenje.. (je to mozno?!). Ce ga posadim, lepo obsedi, se nasloni na roko in odkobaca dalje, sam se pa ne usede...Ce mora pocivati, ko plazi, se samo zavali na hrbet in mu tak najbolj pase. Zacel je tudi zlogovat, ceprav sem upala na 'mamama' ali na 'papapa', je zacel z 'ga ga'. [sm=smiley36.gif] In 'bububu'. Aja, pa podi se za macko, ce jo le kje zagleda. Macka pa bezi pred njim in ga zelo nezaupljivo gleda. Verjetno ji mora biti prav hecno, da se je ta mala kriceca stvar naenkrat zacela premikati[sm=smiley36.gif]. Pa rad opazuje pralni stroj, ko pere[sm=smiley36.gif]. Evo, na hitro nekaj od mene, upam, da ste prezivele lep vikend, da vas ni voda zalila. Zdaj pa grem skuhat vecerjo, nekaj lahkega, da ne bom spet ponoci tulila... [sm=rozica.gif] za vse [sm=smiley1.gif]
|
|
|
|