Tippi -> RE: Cyclo progynova in znositev (29.3.2013 7:51:20)
|
IZVIRNO SPOROČILO: _sunshine_ Metuljčica 8 let sem jemala KT tablete Logest s pet mesečno pavzo nekje na sredini jemanja. Tippi hvala. Bova še naprej delala na otročku, pa bomo videli, upam da rata. Sicer pa tudi ovulacijo ne vem če mam, bo treba še to preverjati. Kakorkoli treba se je čim bolj sprostit, čeprav je veliko lažje to reči kot pa dejansko narediti.[sm=smiley13.gif] Držim pesti, da vama uspe! [sm=bravo.gif] No, jaz nisem imela KT, pa sem imela vseeno težave s ciklusi. Glede sproščanja. Ja, itak da je dobro se sprostit, ampak da bi pa to nekaj hudo vplivalo na zanositev, tist pa jaz ne verjamem več. če se ne prime, se ne prime, pa psiha gor al dol. to znajo povedat zelo stare borke, da lahko si napsihiran, ali pa totalno v ekstazi mirnosti, pa ne vpliva na zanositev. Tko da. Sicer je možno, da se je nekaterim izšlo, ko pravijo, ko sem nehala na to mislit, je pa ratalo. To je bolj bučka, če mene vprašaš. Čisto naključje, ki nima veze s plodnostjo, al se prime ali se pa ne. narava ubira svoje poti.
|
|
|
|