PreSeed lubrikant (Polna verzija)

Forum >> [Zanositev] >> Težave z zanositvijo

Sporočilo

Anonimen -> PreSeed lubrikant (26.3.2013 12:40:32)

Ojla!!
Ali kdo ve, kje je moč kupiti lubrikant PreSeed? Samo po internetu ali ga imajo tudi v DMu, lekarnah? Bi ga naročila po spletu, ampak me skrbi, kako bo zapakiran... Imam namreč sosede, ki vsak dan čakajo pred blokom na poštarja;) Naj se oglasijo tisti, ki so ga že naročili po spletu in vedo kako zapakiran je bil. Hvala!! Pa mogoče če odgovorijo še, če je bil lubrikant uspešen pri njegovi nalogi;)

Anonimen -> RE: PreSeed lubrikant (26.3.2013 14:59:31)

Jaz sem narocila preko spleta. Dvignila sem na posti. Od zunaj se ni videlo kaj je v paketu. Me je pa zmotilo to, da je stric na posti odprl kuvertico na peketku v kateri je bila poloznica za poravnat in tam je potem gor pisalo kaj je not. Tako da on je videl in bral. Pa se en kup prospektov podobnih izdelkov je bilo. Torej, ce bos doma ob prevzemu in bos placala bo tudi postar pred teboj tole poloznico videl. Drugace pa se ne vidi na ovoju.
Glede ucinkovanja. Hmm tisti mesec ni uspelo, je pa bilo zelo prijetno z uporabo. Je pa uspelo kasneje brez tega.

Vso sreco!

Radenska_ -> RE: PreSeed lubrikant (30.3.2013 9:32:30)

Jaz sem ga naročila na ebayu iz anglije, kar v kompletu s še 30 ovulacijskimi in 5 nosečniškimi testi.

Vse skupaj me je prišlo 25 eur s poštnino. Zapakirano pa v navadnem paketu.

Stran: [1]